Once in a lifetime opportunity..

Det här är enda gången jag någonsin kommer att säga det, om någon frågar mig imorgon kommer jag förneka det..det är alltså ditt livs chans detta...

Ok, här kommer det...sitt ner, det är säkrast..
Jag tyckte faktiskt att Sidleds-Danne spelade riktigt...bra ikväll...jag menar när folk hyllade honom för hans insats mot grekerna i EM så fnös jag åt dem..för ärligt talat, Göran Arnberg hade kunnat gå in i den matchen och tokdominerat, men ikväll var det ett riktigt bra lag vi mötte..sen att vi inte vann rår ju inte han för..vem kunde veta att Elmander skulle missa varje chans och att Källström skulle slå bort varenda boll i andra halvlek..

Så, då var det sagt..det är tur att han varit helt kass i iff-iff i år iaf så det laget suger...och jag räknar kallt med att han är tillbaks i sitt vanliga värdelösa jag om en vecka..

Jag o dotra var förresten ut till Råttsunda idag..eller rättare sagt den lilla planen bredvid...Skytteholm..för att se semifinalerna i Sanktan..vi missade P95:ornas triumf mot aporna, men kom precis tills P93 skulle möta BP...en hygglig början av Bajen, sen började dotra gnälla om att det var jobbigt att stå..runt om mig stod äckliga gnagarungar och hånade Bajen-fansen som var där..tuffa när det är 90 meter emellan...BP gjorde 0-1...Bajen sköt i ribban..domaren kom in och tog en horribel frispark till BP...Bajenspelaren fick till och med varning..för att han glidtacklade perfekt och fick ut bollen över sidlinjen..på frisparken lämnades en BP-spelare helt ren vid bortre och det var 0-2..sen blev det halvtid och dotra ville gå, så vi gjorde det..käkade lunch på Donken och gick bort oss i Solna centrum..går ju fan inte att hitta där..

Vi handlade på Ica innan vi gick hem..på vägen till kassan passerade jag dvd-hyllan, tog ett ex av dvdn med serien om Åshöjdens BK..nu har jag 5 timmar och 45 minuters underhållning framför mig..

Så vad lär vi oss av dagen?? Att det är kutym att domaren suger i Solna vilken jävla plan man än är på...

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja, jag har aldrig läst det där om sidleds-Danne. Lover att inte använda det mot dig. Aldrig. Eller nja... stoppar ner det i bakfickan. Kan va bra att ha vid tillfälle... :-)



Postat av: Jerk

Ärligt talat så tror jag inte du skulle missa chansen att använda det här mot mig ;)

2008-10-13 @ 09:47:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback