ååh, Måndag..

Mitt gymbesök idag var av det kortare slaget..löpbandet i 10 minuter, ett par maskiner och lite mage..jag var klar på 30 minuter..

Sen var jag också..somnade på soffan (börjar bli en vana nu), vaknade av alarmet, gick upp och borstade tänderna, la mig på soffan igen för att se på nyheterna och sporten...sen var klockan fem i nio..bra början...när jag så stod och flörtade (frågade hur USA-resan var) med den blonda controllern kom delegationen från Schweiz som ska på förhandlingen med storkunden imorgon...jag hade inte hunnit in och slagit på datorn än...

Ja, alltså...det var 30 minuter eller inget..då är 30 minuter bättre...

Sedan har dagen fortsatt med kakor och choklad mest hela tiden..avbrutet av lite lunch och jobbgöra...grymt splittrad idag..kändes som om jag hade en miljon saker att göra, men klarade inte av en sak...försökte lära de obildbara (applikationsingenjörerna) delar av mitt jobb..så jag ska få back up när jag är ledig i framtiden..kanske jag slipper sitta med en inkorg med lite drygt 130 mail och inte vet vad jag ska börja med..så var det idag...sjuk dag..

Kom inte ifrån jobbet före 19...så därför blev det ett kort gympass...kanske blir längre redan nästa vecka...

Whatever...det är sjukt att träna för att komma i form..finns ingen poäng med det överhuvudtaget...jag kommer ändå att dö själv...jag är 33 (alldeles, alldeles snart 34), tjock och fattig...jag kan inte se en enda sak hos mig som kan locka någon från det andra könet till att sära på sina ben och låna ut pengar till mig..

Tur dotra inte vuxit upp nog att förstå bättre..hos henne är jag fortfarande en hjälte..speciellt sen igår då..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Längre nästa vecka? Vad då nästa vecka... Denna har ju precis startat. Sex (6, inte sex nu Jerk) dagar kvar på veckan. Vad är det som hindrar dig att gå till gymmet på dom?

Postat av: Jerk

Imorgon är det Elfsborg-Bajen på tv, på onsdag ska jag spela innebandy och på torsdagmorgon åker jag till Oslo för att vara curling-groupie och kommer åter söndagkväll..så jag har ingen sex :)

Nästa måndag kör jag igen..jag hinner inte köra hela tiden, det är inte heller klokt att köra hela tiden..det är trots allt ett faktum att jag den här hösten har spenderat 30 minuter mer på gymmet än jag gjorde förra hösten..det är alltså bättre än någonsin :)

2008-09-22 @ 22:35:40
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Aahhh - matchen spelas 4x45 i morgon, två i ett liksom, eftersom du inte hinner till gymmet?

Men ok. Cred för innebandy och curlinggroupie (nåja, cred för Oslo åtminstone!)...

:-)

2008-09-22 @ 23:49:41
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Näe, men jag har ju ett jobb att missköta också..samt att jag tar långlunch för att jag ska sätta in mina småmynt..semesterkassan..

Det är som jag skrev ändå höst, så varje minut jag är på gymmet innan december är en extra minut..det är så jag måste tänka när det känns som om jag har 100 saker som är viktigare..nästa vecka tror jag det blir mer normalt med träning måndag-torsdag (kanske undantag onsdag..då är det bowling och öl med jobbet) :)

2008-09-23 @ 00:46:55
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: S

du tränade, vad, 2 ggr på en dag?



jesus kristus självdisciplin.



jag spelade badminton i söndags och tänkte leva på det resten av veckan.

2008-09-23 @ 10:07:18
URL: http://dsm.blogg.se/
Postat av: Jerk

2 gånger?? Nej, gud nej..jag tränade i totalt en halvtimme..10 minuter på löpbandet som uppvärmning och sen några maskiner innan jag gick tillbaks till omklädningsrummet :)...fast imorgon ska jag spela innebandy också..så det blir 2 ggr den här veckan iaf :)

2008-09-23 @ 14:35:38
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Spader Madame

"jag kan inte se en enda sak hos mig som kan locka någon från det andra könet till att sära på sina ben och låna ut pengar till mig..."



Var du tror du det andra könet förvarar sina slantar sa du? ;-))

2008-09-23 @ 23:58:05
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Jag tycker det var en lysande formulering av mig, även om det rent tekniskt borde se helt annorlunda ut :)

Min erfarenhet säger mig att det andra könet förvarar "sina" pengar hos en manlig motpart som sen glatt får bjuda på öl, resor och dylikt..

(åh nej, jag är inte alls bitter) ;)

2008-09-24 @ 09:41:08
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback