Hur höjer man gränsen för statlig skatt och kallar det för satsning på lågavlönade?

Kvart i nio..trots att jag rakade mig imorse...jag är imponerad iaf..
På vägen till jobbet utsattes jag för det jag fruktar mest (nej, inte tonåriga tjejer som pekar på mig och säger gud vad gammal och fet han är..)..jag träffade på en kollega i tunnelbanan..måste jag vara trevlig nu? Kommer mina rutiner att rubbas? Jag behöver sitta i lugn och ro och läsa tidningen (lugn och ro på tuben, du skämtar??)..efter Solna ska jag blunda tills vi är framme, är det en riktigt bra morgon faller jag i microsömn och känner mig lite, lite piggare när tåget stannar till i Kista...
Lyckligtvis var min kollega inte intresserad av något småprat utan satte sig ner och blundade direkt..morgonen räddad..

Sen träffade jag en till kollega på promenaden till kontoret, men då är det okej..jag menar, jag kan ändå inte sova när jag går..synd att vi gick lite för långsamt bara och den där tjejen gick ifrån oss..jag undrar så vem hon är??

I eftermiddag kommer dotra...så det blir inte så mycket dator i helgen..jag brukar aldrig orka med det..den stora frågan nu är om det ska bli Tacos eller älgbiff ikväll..eeh, vänta..det är ingen fråga..jag tog ju upp älgfärs igår...löst..

Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger

Vilken passande rubrik... Men man måste ändå ge det till regeringen att de är kosnekventa. De gör allt fel... och hela deras politik går konsekvent på att gynna höginkomsttagarna. Senast ville de väl sälja ut allmäningen (snudd på i alla fall).



Älgfärs - det kan man väl ha i tacos? Lite cross over så där.



Postat av: Cliff Hanger

Skrev lite fel i förra kommnetaren. Med allmänningen menade jag förstås allemansrätten.

2008-09-19 @ 20:36:16
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

De är konsekventa..tyvärr för landet, men det kan jag ge dem också..det enda positiva jag ser är rätten att få försvara sitt tamdjur mot rovdjur..det hade vi aldrig fått med sossarna (eftersom de blir rövknullade av miljöpartiet hela tiden)..

Jodå, jag hade älgfärs till tacos..gott det också.. :)

2008-09-21 @ 18:50:33
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback