Mina ögon tåras pga Vicks VapoRub, inget annat...



Så lämnar ytterligare en...det känns hårt..Petter är var en ny spelare när jag var en ny besökare på Söderstadion..man kan säga att vi kom till klubben ungefär samtidigt...jag hade gått på random matcher redan, men det var först runt 2003 jag började gå flitigare..även om jag var dragen till klubben innan, jag såg min första match när han fortfarande körde trimmad moped uppe i Ljusvattnet, men ändå..det känns som om Petter varit en av mina spelare..

Jag har väntat på hans genombrott, det riktiga genombrottet, det då han dominerar allsvenskan, jag fick se det i år, passande nog då jag äntligen skaffat säsongskort...

Vi har samma nummer han och jag också...i korplaget (eller ja, vi la ju ner för ett par veckor sedan) har jag en grön tröja med nr.9, man skulle kunna säga att det inte är en slump, fast det är en lögn..jag valde ju nr.9 för Hellas skull..vi vänsterfotade måste hålla ihop..men det känns passande nu ändå, jag och Petter är ju båda kända för vårt skott och vår genombrottskraft (som ni förstår tillhör jag den ironiska generationen, den som skulle beskriva mig så skulle inte bli lågvarig som expert)..

Nåväl, lycka till med allt Petter och hoppas du kommer tillbaks som kapten som du sa (även om du nog får slåss om bindeln med Runa)....

Jag antar att Lagerbäck kommer göra allt för att ändra på hans senaste landslagstrupp nu, Petter har ju blivit proffs i europa..

Kommentarer
Postat av: valp

usch, det känns tomt. likadant varje gång någon lämnar.

Postat av: Jerk

ja, det är sorgligt..tror inte vi kan ersätta honom (vilket jag iofs tänkte om Eguren också..)..

2008-09-01 @ 23:19:07
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Cliff Hanger

Precis, så fort man blir proffs (spelar ingen roll om det är i Rumänien eller Tjottahejti) så får Lagerbäck upp ögonen.



Petter kommer förstås att saknas, men när jag läste att Bajen fick 20-30 mille för honom tänkte jag att det var bingo, särskilt som säsongen ändå är körd. Fast om det är 10 miljoner, som jag senare hört, känns det lite smålågt.



Annars tillhör jag den minoritet (?) som tycker att det är kul när proffsvärlden får upp ögonen för våra spelare. Man blir stolt och hoppas att det kan inspirera andra bajenspelare och få andra spelare att söka sig till Bajen när de märker att det kan vara en väg ut i Europa.

2008-09-02 @ 17:24:26
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

Ja, såldes han för den summan som det står på Groningens hemsida är det helt sjukt lite pengar..

Jag tycker också att det är bra, men helst skulle jag givetvis ha dem kvar, iaf under säsongen, men nu är ju fotbollsvärlden som den är så man får räkna med sånt här..hoppas det går riktigt bra för Petter nu..

2008-09-02 @ 20:22:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback