Ärligt talat, 35 år till pensionen? suck..

Klar med flytten på kontoret..det blir säkert bra..
kom i tid till jobbet nu igen..all som vanligt..
Blir hånad i Xpert eleven för att jag är fattig..inget nytt under solen

Inget händer, inget sker..igår såg vi på "Den obekväma sanningen" på jobbet..popcorn till (och öl eller vin för den som ville det)..åkte tuben hem med den blonda controllern sen..åt älgbiff med sallad, kollade på Leila och Entourage..avslutade med the Daily show och gick sen och la mig..emellan det där hemma hann jag svära över datorjäveln och fundera på att slänga ut skiten..

Inget händer, inget sker..så ska det fortgå i ett år till..livet ska knalla på, det ska inte drickas något, det ska inte missbrukas godis (vilket inte är det lättaste när jag fått en chokladpåskhare modell lite större av en Schweiziska på besök), maten ska skötas bättre och det ska tränas...

Sen ska det vara färdigslimmat och så ska jag ragga upp en 21-åring med fast kropp, sen ska jag leva lycklig i alla 10 dagar som jag har kvar att leva..typ...äh fan vet..livet är tråkigt, jag är fast i tråkiga rutiner..men är övertygad att allt löser sig om ett år då jag är smal (om jag nu är det då..den här kroppen verkar inte vara särskilt sugen på att släppa fettet ifrån sig..)..

Just ja, Erik Norrlänning (den jäveln) anmälde mig till Blodomloppet också..så jag lär väl dö om nästan två månader..tack Erik!

Kommentarer
Postat av: Karren

Njut av stunden,det blir alltid värre

2009-04-16 @ 18:11:50
Postat av: Cliff Hanger

Du får skaffa ett bättre jobb om du ska ha tidigare pension. Anitra Steen hade tydligen slitit så hårt att hon behövde gå i pension redan vid 60...



(välkommen tillbaka till min blogg när du vill förresten...gärna snart)

Postat av: Jerk

Karren: Det blir ju det..



Cliffy: Jag hänger där ibland, men jag är dålig på att kommentera..

Systembolagschef och gifta sig med statsministern..nåja, hon måste ju hångla med Göran, så hon kan nog behöva pension redan vid 60 ;)

2009-04-17 @ 10:46:43
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Erik

Varsågod! Det kommer att bli roligt!



:)

2009-04-17 @ 20:17:04
Postat av: Jerk

Roligt att se mig dö? Ni Gävlebor har fan plågat oss bajare nog för ett tag nu ;)

2009-04-17 @ 23:06:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Vi kan springa hand i hand om det hjälper dig! Linda på ena sidan och jag på den andra. Vore inte det bra?



Om du inte orkar så bär jag dig!



Det kommer att vara en bra morot, jag sprang med PM och det var ju inte så uppmuntrande att inse att man orkade knappt springa 5 km utan att kräkas. :)

2009-04-19 @ 14:50:20
Postat av: Jerk

Linda ska ju bara springa 5km..det är ingen bra morot..för den ligger fel i tiden..maj är ju ett jävla skit med bröllop och annat helvete som man ska ta hand om..förhoppningsvis får jag hjärtattack och dör i början av loppet, så slipper jag plåga mig alla km..

2009-04-20 @ 11:24:55
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback