Det är över nu..

..jag är gammal..låt vara att jag kom in precis halv tio, men ändå..den unge Jerker hade inte glidit in än..möjligtvis att jag hade stått i duschen vid det här laget..men aldrig, aldrig att jag varit på kontoret redan..

Tjat igen om att jag aldrig träffar någon, att jag inte törs..hey, jag vågade för 1,5 år sen och det blev ju lyckat..dessutom så fick jag förklara för den blonda controllern nu igen att jag redan träffat den nästan perfekta kvinnan, men att hennes fästman var ofin nog att fria till henne i Paris härförleden..

Jag är alltså gammal nu..innebär det här att jag bör börja pensionsspara? Att jag borde lära mig att säga "Nehej, kanske dags att tänka på refrängen. Det blir ju en dag imorgon också" utan ironi?

Maten var förresten suverän igår, men jag skulle aldrig rekommendera ett ställe där det tar 45 minuter för att få en öl, där förrätten dröjer över timmen och en del då inte fått sitt vin..snacka om bristande service..tror inte det blev dricks från någon av oss 21 personer..
(och jo, eftersom vi var så många hade vi förbeställt maten..)..

Ååååh..jag vill inte..vuxna människor är så genomtöntigt tråkiga..fy fan..som singel lär jag iaf slippa parmiddagarna..vore det inte för att dotra kommer idag vore det lämpligt att attackblåsa ur skallen samtidigt som jag stoppar snaran runt halsen och lutar mig in i gasugnen..nu får jag väl genomlida den här dagen och fundera på om falukorv och makaroner verkligen är en nog bra middag för oss...

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Falukorv och makaroner blir man aldrig för gammal för, men för övrigt är det troligen kört för dig -du är gammal nu helt enkelt! Ska höra om Esset har några tips -han är också en gammal man!

Postat av: Anna

Stuva makaronerna. Det är så gott.



Men hallå, vuxna människor kan dom med... Jag fick tex kasta ut gästerna kl 05:30 den kvällen jag hade kalas. De gamla höll ut längst.

2009-04-08 @ 13:12:28
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Jerk

Spader M: Du får gärna göra det..det känns kört för mig nu, jag behöver vägledning i medelålderslabyrinten..



Anna: Dotra tål inte mjölk, annars hade jag gjort det..(jo, jag vet..hon åt tårta hos dig, men hon blev lite lös i magen dagen efter av det..)

Jag vill bara påpeka att jag var tvungen att lämna festen så tidigt pga min dotter..annars hade jag bestämt stannat mycket längre :)

2009-04-08 @ 13:50:39
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback