Det kanske...

...finns de som anser att mitt inlägg nedan visar på att jag är en riktigt usel förlorare som helt saknar distans till sporten, Bajen och domarna. Att jag är väldigt enögd..

Ni har helt rätt...jag påstår inte att det på något sätt gör mig till en bättre människa, men på Söderstadion är jag en människa med full tillgång till hela mitt känsloregister..

Jag är ingen bra människa när jag står och skriker fitta till en inkompetent domare, jag är en människa med nerverna långt utanför kroppen, en människa som vilken sekund som helst kan sjunka ihop till ett intet eller studsa upp i vild glädjeyra...en människa som helt plötsligt ber till gud (Nacka), som sekunden senare förbannar livet och världen. Jag får utlopp för allt..

Bajen är min fru, min älskarinna och min allra bästa vän.

Jag är ingen bra människa, men jag är Bajare!

Kommentarer
Postat av: Erik

Jag tycker att du är en bra människa!

Mitt förslag är att du byter fru, skiter i älskarinnan och byter polare! Men fortsätt att vara Bajare.

Stordamme here we come!

2009-04-24 @ 09:28:20
Postat av: Jerk

Aldrig att jag byter fru..det är precis som i livet nu..fast komprimerat på 90 minuter (plus övertid), man kommer dit med förhoppningar och de första minutrarna känner man pirret, sen kommer de besvikelser och spännande saker hipp som happ och i slutändan går man därifrån medveten om att man är en medelmåttig förlorare..precis som livet..



(sen vet jag inte om ditt fjäsk hjälper här, har ett minne av en kaxig norrlänning tidigare i veckan, så Stordamme är nog ett minne blott för dig ;)

Postat av: Åsa

Ett rejält spel på domaren visar väl bara på sunt förnuft?

2009-04-26 @ 23:48:31
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Nu när du säger det..du har givetvis rätt.. :)

2009-04-27 @ 10:21:38
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback