Jag vill ha öl, öl, öl mera öl och öl kommer det att bli..

Eftersom mina besökssiffror de senaste dagarna skjutit i höjden (yup, det verkar vara åtminstone 4st som läser nu, förutom jag själv) gör jag det enda rätta och beger mig till skogs utan dator..varför riskera att få läsare när det var så bra tidigare..jag gnäller lite, talar om hur duktig jag är som kommer i tid hela tiden och ingen bryr sig..perfekt, smärtfritt. Det enda som kan vara jobbigt är att jag känner hur jag bidrar till nedsmutsningen av internet..

Igår tänkte jag göra ett undantag och försöka skriva något intressant...det satte lortdatorn jag har hemma effektivt stopp för..den ville inte koppla upp mig mot nätet..vad göra, vad göra...jag svor och packade väskan istället..

Så, om två timmar loggar jag ur och släpar med mig den übertunga väskan..jag inser nu att det hade varit betydligt smartare att beställa öl..lillebrors present kunde jag väl tagit med till jul istället..då hade det varit en skön packning..sådär lagom..jag tycker ju om att resa egentligen..jag tycker bara inte om allt jävla bagage jag har med mig..dags att återinföra bärare tycker jag..det kan de arbetslösa göra, vi lever trots allt i ett moderat samhälle nu..

Nåväl, trevlig helg allihopa..för en perfekt helg behöver jag bara hitta någon vänlig själ som låter mig se på fotboll imorgon kl.16, sen ska jag försöka slå rekord i promillehalt...

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

In i dimman - jag menar skogen! Ha den bästa helgen, sov länge på morgonen och busa till livet litet. Så får du knalla tillbaka till svenne-livet igen på måndag!!

Postat av: Anna

Låter som Jerk firande ;) ha det gott..ta hand om dig - kom m.a.o inte hem med kvistar på onämnbara ställen ;) kram

2009-04-03 @ 16:08:46
URL: http://aplacetocallhome.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hoppas helgen varit till belåtenhet!

2009-04-05 @ 09:28:25
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Spader Madame

Hoppas att du fick se Emils vänsterfot -det fick nämligen jag och Esset!

2009-04-05 @ 20:12:54
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Spader M: Jo, nu är man tillbaks..får se om även kroppen kommer tillbaks någon gång..



Anna: Det blev skapligt blött blev det.. :)



Åsa: Jodå, hade den bara varit någon dag längre också hade den varit perfekt..



Spader M: Jodå, fast jag missade den först, vädret var så fint att jag inte hade lust att gå inomhus, men tjugo minuter in i matchen satte jag mig framför tvn ändå, så jag har fått se Emils vänsterfot några gånger :)

2009-04-06 @ 10:21:53
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback