Let him speak now or forever hold his piece..

Ett tag idag anade jag en domarkonspiration mot Bajen..mot alla deras lag..
Det var helt sjukt, motståndarlaget får en straff, HTFF får ingen straff trots att en av bröderna Gustafsson blir brutalt neddragen av Värmdös målis..same old, same old..domarna hatar Bajen..så helt plötsligt på övertid blir en bajare neddragen och domaren blåser straff..mål och seger..helt plötsligt kanske det finns en gud?

Innan hade jag trots att det var sibirienkallt oljat in utemöblerna..ätit varma mackor till frukost/lunch...

Vägt mig..och gud vad det drog ner mig i skiten..jag har på ett mirakulöst sätt blivit fetare än vad jag var ifjol..trots att jag tränar..jag måste ändå fortsätta försöka..måste försöka ett år till..har jag gjort allt då och inget har hänt skiter jag i allt och får nöja mig med att vara den feta slusk jag är..

Sen skulle jag ta en promenad runt kanalen..inspektera löprundan, tänkte ta första paset imorgon, men jag hann inte långt innan jag insåg att det var ini helvete för kallt för att gå 6 km..

Gick hem, sov ett par timmar på soffan..slackade bort någon timme till innan jag till slut tog mig in till köket...där jag för första gången i mitt vuxna liv rullade köttbullar..älgfärs givetvis, de blev helt okej..lite för lite kryddor bara..nu har jag iaf matlådor i tre dagar..

Nu ska jag väl chatta vidare med ett kusinbarn på fejjan innan jag lägger mig och gråter mig till sömns över hur tjock jag är..


Kommentarer
Postat av: karren

Då får prov zwampens vätskediet,

2009-04-19 @ 11:36:21
Postat av: karren

Då får prov zwampens vätskediet,

2009-04-19 @ 11:37:05
Postat av: Jerk

Det funkar ju inte på mig..jag blir bara ännu fetare..det måste allvarligt vara något fel på din ämnesomsättning som blir smalare av att supa en hel sommar..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback