Självbedrägeri är också en form av humor..

Jag och dotra fortsätter med vårt friluftsliv..igår efter bion blev det ett par timmar i Björns trädgård..hon sprang omkring och klättrade, åkte rutschkanan eller något annat..jag stod och försökte se cool ut samtidigt som jag kollade på skateboardåkarna och försökte se om det fanns några fräscha ensamstående mödrar..det går fan inte utan solglasögon..

Idag gick vi och kollade på Bajens träning på Söderstadion..eller gick och gick..jag har universums lataste nioåring hos mig, så det blev tunnelbanan över bron (men imorgon då går vi både dit och hem)..var väl sådär intressant..med en nioåring som också är rädd för solen var det inte jätteroligt..dessutom..inga solglasögon, inte lika roligt att sitta med solen i ögonen då..lite besviken av att se att Simon inte kommer starta imorgon..jag hade hoppats på det..

Tuben hem och handla lite frukost till imorgon..men också..det viktigaste..nya solglasögon..imorgon ska jag se cool ut i marschen till matchen..

Nu ska vi gå ut igen..jag har sovit i en timme, tagit en dusch och kommit på att jag glömt köpa påskmust..dags att inviga de nya solglasögonen..se upp Söder, it's a new sheriff in town..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback