Tack, idag känns det bättre..

Det känns inte som att man behövde vara Bajare för att ana en domarkonspiration när klockan var runt tjugo över åtta igår kväll..det var så solklart då...i tre av fyra matcher hade domaren spelat en avgörande roll...

Hela (nåja, kanske inte den norra delen) Råttsunda var i uppror över ytterligare en domarmiss, jag orkade inte..det kändes bara som att jaha, det är såhär det ska vara i år, ständigt bortdömda..jag var fan på väg att gå hem då, orkade inte mer, funderade på om man verkligen dog om man hoppade ner till det nedre etaget med huvudet före..

Till slut segrade min jagharfanaldriggåttifrånenmatchinnandenärslut-vilja trots allt och nu är jag inget annat än glad över att jag stannade..spelarna visade upp en betydligt bättre mental inställning än vad jag gjorde och när djurgården i sin spariver glömt att köpa en målvakt som inte toksuger så kunde Emil kvittera..

I andra gjorde Charlie D mål och efter det kändes det ovanligt tryggt, det var som att inte djurgårn kunde kvittera, men Bajen är ändå Bajen, så helt lugn var jag inte innan Söderström kunde nicka in 3-1...

Skönast igår? Dotra ringde efter slutsignalen och frågade om jag sett matchen..det hade hon gjort, hon var lycklig..inget värmer mitt hjärta så mycket som när hon är lycklig, hennes späda flickröst som stolt förkunnar att Charlie gjort mål..

Så idag är det en bättre dag, jag kom visserligen inte in jättetidigt, men inom flextiden och det var självvalt, jag låg kvar lite extra i sängen för att tajma in sporten på svt..få se målen igen och må lite bättre...nu ska jag försöka överleva en dag på kontoret, ikväll ska jag träna, sen ska jag försöka få till datorn hemmavid så jag har någon nytta av den..

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Men, se där! Högkonjunktur är kanske ett litet för stort uttryck -men en tabellklättring?

Postat av: Jerk

Jo, har kravlat mig över nedflyttningsstrecket iaf..får väl se om jag kan klättra lite högre längre fram i tiden..

2009-04-21 @ 13:45:52
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Blingbling

Gött! Och om du ska på matchen på torsdag tar jag med min smurf :) Förlåt, jag menar såklart din smurf... The king.

2009-04-21 @ 18:38:44
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Jerk

Självklart ska jag på matchen på torsdag, jag har ju säsongskort :)

2009-04-22 @ 09:32:28
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback