The king is dead, long live the king..

Jag fyllde precis upp flexbanken i mars..trots två flexlediga dagar...det här med att komma i tid har börjat gå för långt..tre månader i rad..jag är uppriktigt orolig..

Får se hur det går i april..det är åtminstone en avskedsmiddag på en tisdag, så risken/chansen är väl att min långa svit spricker..

Annars är väl anledningen till att jag kommer i tid det faktum att jag inte gör någonting som kan betraktas som socialt eller särskilt roligt...det är jobb, träning, middag, tv, sova och så börja om..sen slänger vi in lite umgås med dotra varannan helg..

Hade ju varit kul om det gett några rejäla resultat, men det är blygsamt..typ 5 gram fett som försvunnit från kroppen..det är därför jag hela tiden försöker intala mig att det är våren 2010 som gäller..då ska det vara klart..nu gäller det att träna på..inte slappa till som vanligt i maj..hålla i och hålla i..i ett år till...har det inte gett resultat då skiter jag i det och köper klippkort på pizzerian...jag tänker inte slita och träna 3-4 dagar i veckan om det inte ger något..

För övrigt funderar jag som mest vem jag ska våldsgästa med en kasse öl på lördag för att få se på tv4 kl.16 (huset mitt är så mycket ute i skogen att jag inte får in fyran..)..

Kommentarer
Postat av: Annika

Så... ökade inte min status nu? :D

Postat av: Spader Madame

Klart att det ger något, tar litet tid i början bara! Min Wii-bräda sade igår att jag bara har 0,8 kg till mitt mål, då har det gått 200 + något dagar... Keep up the good work, annars får du väl komma till mig i skogen och träna hårt!



Mig kan du inte hälsa på om lördagen- befinner mig i residensstaden för en myshelg med Esset! Vad händer på lördag klockan 16?

2009-04-01 @ 12:34:14
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Annika: Den är skyhög..det blir inte större än så :)

(skulle möjligtvis vara om du spelade för Bajen). Bra krönika förresten..sömnproblemen förstår jag precis..och desperationen när vi döms av en Martin :)



Spader M: 200+? Det känns så deprimerande lång tid..nåja, vi får se hur det går..

Nja, jag var ändå inte i byn utan i skogen..det är premiär..Ellos vs Bajen och matchen går på tv..så någon stackars släkting måste våldgästas :)

2009-04-01 @ 13:01:54
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

Långt ut i skogen,kan man komma längre ut på bonnlandet än där jag bor? ;)

Vart ska du? Tjoa till om du är i närheten?

Må gott...kram

2009-04-01 @ 13:48:22
URL: http://aplacetocallhome.blogg.se/
Postat av: Jerk

Tydligen kan man det..jag ska hem till mitt hus och dricka öl..och fira lite födelsedagar (andras)..jag är nog ca 45 mil ifrån dig..så det är inte riktigt i närheten.. :)

2009-04-01 @ 18:07:50
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

Vilken tur du har då´rå ;)

2009-04-01 @ 18:18:53
Postat av: Åsa

Energi in minus energi ut, det är hemligheten. ;D

2009-04-01 @ 19:57:13
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Anna: Visst har jag ;)



Åsa: tjat, tjat, tjat ;)

2009-04-01 @ 21:37:55
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback