Back to Hell...

Grymt aktiv idag...resan mot övermogen fortsätter..
Gick upp redan halv tio..då hade jag ändå tvättid först kl.12...städade badrummet..eller iaf duschdelen, slängde i de första två maskinerna, gick upp och dammsög, började skura golvet, slängde i två nya maskiner med tvätt, skurade klart...duschade, hämtade upp tvätten och gick sen på två lägenhetsvisningar..nästan perfekta planlösningar för mig, men de kommer bli för dyra för att jag ska ha råd..synd...
Handlade och gick sen hem och la mig i soffan..strök ett par skjortor, kollade på friidrotts-vm, lagade mat och nu är vi här..

Hmm..tycker inte det verkar som om jag har jobbat så hårt egentligen..ändå känns de så...ack vad man kan bedra sig..

Känns inte längre förvånande heller att solen verkligen steker när jag väl tar tag i skiten och städar lite..första värmeböljan i början av maj...jodå, Jerker städade i två dar..varje jävla gång vi haft lite värme i sommar har jag hittat något att pyssla med inomhus..

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Jag tror jag väntar med min städning ett tag jag. Funderar på att renovera och sälja precis som du. Tag med mig på visningarna. Vi kan vi tokbuda ikapp. Jag är bra på det eftersom jag ju hänger på Tradera titt som tätt.

2009-08-23 @ 22:50:33
Postat av: Åsa

Du kanske kan kolla väderrapporten innan städning nästa gång... Fast det klart, väderrapporterna är ju rena lotteriet. ;)

Postat av: Jerk

Blingis: Jag hade inte så mycket alternativ..jag tror inte jag dammsugit på hela sommaren, så det var verkligen dags..Jag går på de där visningarna och mår dåligt..jag har ju inte råd med det jag vill ha buuhuu



Åsa: Hade jag inte städat och tvättat igår så hade det dröjt väldigt länge innan det blivit städat..jag var tvungen och jag var ändå fast hemma med tvätten så..

Ni får skatta er lyckliga att jag städar ibland så ni får lite sol på er..

2009-08-24 @ 09:47:24
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Sett ur den synvinkeln ser jag gärna att du städar varje dag resten av året. Deal?

Yeah! Sol i fyra månader. Gött!

2009-08-25 @ 22:30:24
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Njae..du får nog förbereda dig på regn ett bra tag framöver nu ;)

2009-08-25 @ 22:43:31
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback