Do I have a surprise for you..

Jag och Caesar verkar vara de enda som tar böndernas ignoranta beteende på allvar. Även om jag den 1 april i år fick gott hopp när jag läste Metro och SL:s sida, tyvärr var det ett aprilskämt även om det var den bästa idén som kläckts sedan vi började leva i det blå Sverige 2006..

Jag har upprepade gånger vittnat om hur hopplöst det är att röra sig vid Sthlms central pga inslaget av bönder i foppa-tofflor som planlöst vaggar fram på väg till tåget mot Skillingaryd..de går där långsamt, långsamt till vänster på rullbandet, ställer sig till vänster i rulltrappan medan blodet kokar på mig..

Idag hände det igen. Efter att jag pussat min dotter adjö och lämnat henne på bussen för vidare färd mot byhålan där hon bor. Förresten så bevisar hon att det går att lära sig hur man beter sig i underjorden väldigt snabbt. Flickan kan knappt höger eller vänster, men nog står hon på rätt sida i rulltrappan eller går på rätt sida på rullbandet!
Iaf, efteråt kände jag ett akut behov av att göra mig av med den slabbiga Donken-maten som vi inmundigat strax innan hennes avfärd och känd som jag är för att utan dödsförakt kasta mig in i de farligaste situationer bestämde jag mig för att det fick bli på Centralens faciliteter som jag skulle rena mig.

När jag var klar var det dags att gå upp ur underjorden igen för att irritera sig på bönder vid Hötorget. Trappan upp är inga konstigheter. Det är så tydligt, man går på höger sida, om man inte vill bli nedtrampad av de som är på väg ner, som också går på höger sida. Ett hundratal människor och bönder verkar ha förstått det utan problem. Då kommer ärkebonden, han som, förutom det bristande intellekt han uppvisar, i mångt och mycket kan liknas vid mig. Han ser ut som om han skulle kunna höra hemma i storstaden, men tittar man närmare ser man hur lågpannad han är..
I den fulla trappan lyckas han mirakulöst tränga sig in på vänster sida och påbörjar uppstigningen där, utan någon som helst konsekvensanalys av att behöva möta 200kgs bönder med 100kgs resväskor travar han på uppför trappen och jag börjar undra över vilken del av Skövde han egentligen kommer ifrån?

Jag finner det sanslöst, när det för en gångs skull såg ut som om Centralen fått en fungerande ordning, att alla bönder som 08:or kunnat enas om att gå uppför och nedför på höger sida så kommer denna gestalt och visar att det är fullt möjligt att kliva uppför trappor med minus IQ..

För övrigt köpte jag ingen dator idag, men jag tror jag bestämt mig för en nu..så jag måste väl tillbaks till butiken snart..vådan av att vara våg..jag har vägt för- och nackdelar in i absurdum, för att sedan så fort som jag kommer hem bestämma mig för att den blir bra..kul..kunde väl kommit fram till det lite tidigare..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback