Midnattsloppet- The facts


Så ser alltså medaljen ut i år (fin färg på tröjan också, ifjol var den vit..kanske borde sluta nu..)

Tiden blev strålande 1.23.58, alltså en försämring med 10 minuter och 19 sekunder jämfört med ifjol, å andra sidan så spenderade jag inte fjolåret med att ligga i soffan och fisa hela juli.
Vissa påstår säkert att de går fortare än så, det är säkert sant, men jag gör inte det...
Jag höll hyggligt tempo (hyggligt = lite, lite snabbare än slow motion) i 5km sen tog jag slut totalt..inget konstigt. Det jobbiga var när jag väl kom in på Hornsgatan och bara skulle spurta, med noll energi och värkande knän, då får jag kramp.."springer" 10 meter, stannar och stretchar, går 50 meter, försöker springa 10 meter, stannar och stretchar..något jobbigt..

Placeringsmässigt så var det ett litet bakslag i år, men hade Bajen haft lika många lag bakom sig i Allsvenskan hade vi varit ett topplag..av de som gick i mål hade jag 12st män bakom mig, betydligt fler kvinnor (men de räknas väl inte??)..å andra sidan så gick det bättre för mig än det gjorde för grabben som låg likblek på en bår vid Ersta sjukhus, jag hade tydligen vett att genomföra loppet efter mina resurser..

Av de 12 män jag så förtjänstfullt slog var det en som var född 1934 och en 1937, jag är så stolt..okej, jag slog några födda på 80-talet också..de borde verkligen skämmas..

Lite surt kanske att en blind löpare susade förbi mig i slutet av loppet..

Idag har jag spenderat dagen i soffan (det får man idag) samt gått till Kanalplan för att kolla på Talanglaget..sista 25 metrarna på väg in till Kanalplan tog nog två minuter, knät tog helt slut..gå nedför är mao ingen höjdare idag..

Snart ska jag äta Lasagne (har 5 matlådor i kylen, en av dem får stryka på foten idag..jag går inte i några mer trappor idag..efter det ska jag äta chips. Eftersom jag genomförde Midnattsloppet igår får jag göra det..allt enligt samma regel som gjorde att jag fick ta plusmeny på Donken igår efter loppet..den här regeln gäller i 24 timmar efter loppet..på måndag börjar det nya livet..eller tisdag kanske..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Bra jobbat, Jerk.

Lite retligt med den där blinde bara! ;D

Postat av: Jerk

Tack..jo, det kändes lite onödigt..nästan som att få kramp och vara tvungen att stanna och stretcha när det är mindre än 100m kvar :)

2009-08-17 @ 09:26:53
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: S

WHAT? Sprang du midnattsloppet? Herregud vad disciplinerat!



Jag stod och kollade på nere vid erstagatan/långt nere på bondegatan.... bor ju där numera. Hade jag vetat att du sprungit hade jag spanat.

2009-08-17 @ 09:55:45
URL: http://dsm.blogg.se/
Postat av: Jerk

Sprang och sprang..genomförde det iaf..då måste du nästan sett killen som kollapsade..det låg en kille på bår vid Ersta sjukhus..

Hade jag vetat att du stått där hade jag också spanat :)

2009-08-17 @ 11:19:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Spader Madame

Alltså... Spader är skyldig grabben en öl. Bara att inkassera så han vet... Annars måste jag tyvvär meddela att Spader var i firningstagen och det började regna. The rest is history. Southside hade Spader väl förankrad till stängningsdags -kanske skulle Jerk dyka upp?

2009-08-17 @ 17:09:55
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Du var där alltså? När jag väl hade återhämtat mig något så var det kö in dit (fler löpare som ville fira), så jag tog tuben hem till mig istället..

2009-08-17 @ 17:15:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback