Skitdag, skitår..

Kul att jobba ibland..verkligen kul...när man 7 veckor tidigare skrivit precis hur man vill ha prisfilerna och sedan inte får någonting i närheten..nej, men bra..1000 artiklar som ska fås in i filen bara..från en division...det är två divisioner till också..där åtminstone en av dem lyssnat på mig så jag inte behöver jobba hela jävla måndagsnatten kanske..

Imorgon (fredag) hade vi planerat att skicka in årsförfrågan..händer inte nu..får spendera hela fredagen med att få in den där 1000 artiklars kalkylfilen till filen som ska laddas upp..kul med chefer som säger att de kan skicka kalkylfilen till mig..stor suck på det..

Och har det egentligen någon som helst vikt? Nej, för ett jobb är ett jobb som bara är till för att uthärdas tills man kan gå hem och fisa i soffan...

Det är fan så mycket värre saker som skett idag, som gör det här till en riktig jävla skitdag..
Lillebror var tvungen att ta bort sin hund idag..1,5 år gammal..det är så jävla jobbigt...han fick epilepsi, första anfallet i måndags. Natten till idag hade han 16 anfall, det fanns inget annat att göra..han hade behövt så mycket droger att Pete Doherty framstår som frireligiös i jämförelse med honom..

Han hann iaf med att jaga fram en älg förra hösten, men det var först i år som det skulle börja jagas på riktigt..så jävla surt, här går det moderater gatorna fram och frodas i överlånga liv, men en kär familjemedlem får bara 1,5 år...

RIP



Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Så tråkigt! Skitdagar kommer ju med jämna mellanrum...



Försöker kommentera här allt som oftast, men möts av failure hela tiden. Tror du att det är den förbannade excelfilen som har stört ut din kommenatatorsfunktion, eller tror du på SBS i den här änden?



Lurar på dina skador. Vad i helvete är dem jämfört med en dubblingsarm eller maskhjärna? Bridgeskadorna kan aldrig bortses från... Sedan undrar jag vad det är för spännande som väntar till hösten - ny bostad eller tuffa jobb-grejer? Nu provar jag att skicka skiten... 20% chans eller så att kommentaren skickas! ;-)) Är det surspader som kommenterar också?

Postat av: Jerk

Det är det förbannade blogg.se som suger som vanligt..inget nytt under solen, jag har också problem att kommentera allt som oftast..



Vi får se om det blir något spännande i höst eller inte..det kommer en uppdatering om det tids nog :)

2009-08-21 @ 08:33:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Åh, va trist. Beklagar.

2009-08-21 @ 15:03:55
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Tack, det är väl värst för lillebror iaf..får se hur dotra tar det när jag berättar det..hon är verkligen förtjust i hunden..

2009-08-21 @ 20:47:29
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Kanske blir en liten valp när sorgen lagt sig... Men det är ju inte så stor tröst nu förstås...

2009-08-22 @ 23:41:41
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Näe, det lär ju bli en ny hund för han, men inte riktigt än kanske..får hoppas han har större tur nästa gång..

2009-08-23 @ 10:32:41
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Mariann

Det är konstigt, jag ramlar över dina kommentarer lite här och där. Reagerar naturligtvis för att jag själv är från metropolen Malung så jag kollar lite extra. Och nu för en gångs skull ska jag kommentera:

Hä va sörile för brorn hä da me hund! Jättetrist. Min bror miste sin 1-åriga hund på jakt i januari 2007. Som vi letade efter Asta, länge.. Men hon kom aldrig tillbaka och det är en stor sorg.

Det va tråkigt att läsa, annars brukar jag mest skratta gott åt dina inlägg!

2009-08-25 @ 09:55:08
Postat av: Jerk

Välkommen hit, nu handlar det inte alltför mycket om byn, eftersom jag nästan aldrig är dit längre..

Jo, det är fan så sorgligt..tror ändå att lillebror fick blodad tand, så det kommer nog en hund till så småningom..

De flesta skrattar åt de inlägg då jag är som mest sur eller arg..det känns lite som på jobbet ;)

2009-08-25 @ 21:25:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback