IQn är fan lägre än antalet hårstrån på huvudet..

Läste på text-tv idag (ja, via nätet då) att Martin Hansson uttalat sig om derbyt mot gnaget när Sulan gjorde sitt enda mål..
Enligt honom borde matchen avbrutits helt o hållet efter att raketen kastats in mot gnagets målis..visst, jag förstår hur han tänker och kan nog delvis hålla med honom.

Problemet är att han inte verkar ha analyserat det hela för en sekund..orsak och verkan..handling och konsekvens..

Martin din jävla sopa..du skulle inte ha blåst straff till att börja med, då hade det hela aldrig inträffat, om du inte kan se att din egen inkompetens är själva gnistan till händelsen så är du ju för fan dummare än rälsen..tänk efter lite...du tittade uppenbarligen på matchen i efterhand och såg "shit, den där raketen var farligt nära gnagets målis"..hur fan kan du då missa att tänka "Ja, jävlar..det fanns ju ingen straff där..tur Sulan kvitterade på slutet annars hade jag gett 3 gratispoäng till gnaget pga min miss. Den enda regelvidrighet som skedde i den situationen var ju Paveys djuphavsdykning"..

Men jag antar att det är för mycket att kräva av en professionell domare..det enda jag önskar är att trakasserierna mot honom efter Henrys hands hade varit lite mer omfattande så han hade slutat..

Det är av samma anledning som att jag är glad att Paulse lånas ut till Ajax Cape Town..inkompetens ska inte belönas med höga löner...lika lite som jag vill se en Paulse som är sämre på att dämpa en boll än mig själv i grönvit tröja vill jag se Hansson strutta in på Söderstadion och totalt förstöra de 90 minuter som jag längtat efter i två veckor..

Jag får efter 10 års tjänst en chans att jobba utomlands i tre månader och det av anledningen att jag är duktig på mitt jobb..Hansson får döma i Europa fast han uppenbarligen inte klarar av en av de sämsta ligorna i europa...domarsystemet är sjukt..inte så konstigt kanske när domarbasen är Bo Karlsson..

Nu vet vi..det som engagerar mig är inkompetenta domare och vargjakt..jag återkommer angående vargjakten när jag är i Sverige..


Kommentarer
Postat av: Anna

När kommer du till Sverige?

Postat av: Jerk

Igår kväll kom jag hem..så nu är jag här i snöhelvetet..

2009-12-21 @ 14:38:50
Postat av: Anna

hua....

2009-12-23 @ 13:25:33
URL: http://duracellmorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback