Jag klarar inte mer nu..

Spelade fotboll igår igen..inga mål från mig den här gången..vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag valde att stå i mål..benhinnorna värker så ini helvete, men jag ville ändå röra på mig lite, så då passade det bra att stå i mål..vi fick oavgjort i första matchen och så blev det en uddamålsförlust i den andra..
(Ja, jag vet..kasta sten i glashus vad gäller benhinnorna..har väl nästan upprört någon gång förklarat i en annan blogg att man måste vila när man får ont i dem, annars går det aldrig över..försvarar mig med att jag bara stod i mål..)...var väl okej, räddade några frilägen, släppte in några..

Va? Nej, jag fortsätter komma in i tid på morgonen..det har inte hänt något där..kvart över åtta i morse trots att jag rakade mig..

Det där andra inlägget? Det kommer kanske..det har visat sig att det inte funkar riktigt för mig att annonsera ett inlägg..när jag planerar att skriva något blir det aldrig av..nästan..blir det av brukar det bara bli dåligt (lex Systrarna socker-inlägget)...

On a lighter side...och egentligen ganska släkt med inlägget som jag skjutit på framtiden..jag satt i möte med bland annat den blonda controllern igår..när jag sa att den blonda controllern måste ju få vara ledig också någon gång klappade hon mig på låret och sa "då får ju du göra det"...jag räknar det som smek och kel..så jag fick lite i år också..nu kan jag koppla av..

För övrigt så har jag fått väldigt lite medhåll angående förra inlägget här på kontoret..det kan iofs bero på att jag diskuterade rulltrappeidioterna och caffelattemuppmammorna med feta tjänstebilsåkande ledningsgruppsmedlemmar..det kan vara svårt att ta till sig sånt man inte vet något om..för dem är det inga problem..de tar bilen överallt..
Lite som att jag inte förstår när det gnäller på att det är svårt att få tag på bra hjälp nu för tiden.."polackerna har ju blivit så dyra att man får flyga in tjänstefolk från Filippinerna idag"..

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Ja, men jag trodde att hemhjälpen skulle komma från Öje?



Lattemorsor vet jag inget om, men idioter verkar det finnas litet var stans! Kul att läsa hos herrn igen!

Postat av: Anna

Hallå..tagit mig upp ur sängen idag iallafall..

Måste åkt på nåt skit :(

Kram och ha det gött..

2009-02-19 @ 09:09:25
URL: http://aplacetocallhome.blogg.se/
Postat av: Jerk

Spader M: Välkommen hem igen..

Öje? Där kan det väl ingenting om städning och sånt? Har du träffat en ren Öjsar nån gång? ;)



Anna: Krya på dig..du kan få en kram när du inte smittar längre ;)

2009-02-19 @ 09:22:56
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback