Hörbarhet nolla..

Inne före nio på kontoret..jag har alltså fortfarande inte kommit försent under 2009..nästan så jag blir orolig för mig själv..

Å andra sidan fortsätter jag att sova i soffan..fast nu är det inte att det är omöjligt att somna i sängen som gör det, nu är det Australian Open på Eurosport..två kvällar/nätter har Ana Ivanovic spelat första matchen de visat..det är helt omöjligt att få mig att slå av tvn då..jag sitter där som i trance och undrar varför hon har såna problem med uppkastet i serven..typ..

Snart helg iaf..lönen blev ganska mycket bättre än väntat..vilket iofs betyder att den blir betydligt mindre nästa månad...man kan liksom aldrig glädjas över något...men i mars blir den säkert bra igen..

Ja, det finns väldigt lite inspiration på den här bloggen just nu...den kanske kommer tillbaks någon gång..i väntan på det skriver jag fattiga inlägg om ingenting (inspirationen har varit borta ett par år nu va?)...

Träningen har inte heller kommit igång som den ska än..men snart..räknar med att nästa vecka blir den första hårda veckan för mig..


Kommentarer
Postat av: Åsa

Damtennis?! Är det så illa ställt? ;)

Postat av: Jerk

men det är ju Ana Ivanovic..undrar om hon spelar i natt igen?? Nåja, jag får väl se det om ett par timmar när sändningarna börjar.. :)

2009-01-22 @ 23:30:03
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

Stackare flytta på sig så där :(...

Önskar dig en helt galen helg! kram

2009-01-23 @ 13:48:39
Postat av: Jerk

Visst är det synd om mig :)

Helgen blir otroligt lugn..mest ligga i soffan och kolla på sport :)

2009-01-23 @ 14:03:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback