Jaha, då blev man på dåligt humör igen..

Hemmapremiären på påsksöndagen..fan också..jag skulle ju upp till skogen då...nu får jag hitta en annan helg att åka upp så jag kan fylla på frysen..kanske första maj-helgen? Det är iaf en extra dag ledigt då..å andra sidan har jag inte dotra då, så då blir det väl gnäll över det också..

I värsta fall blir det att åka upp på skärtorsdagen och ner igen på påskafton...

Sen går vi vidare in i maj...söndagen den 17:e..jag är ju på baksidan för bröllop den 16:e..nu spelas ju matchen först kl.17, så jag borde ha en möjlighet att hinna hem i tid..men sitta bakfull på tåget är lagom lockande..det får gå ändå..

Kristi flygar-helgen blir nog extra rolig för dotra..två matcher på 4 dagar..nästan så jag kommer att ha fyllt hennes kvot på Söderstadion redan då..men vi kanske kan hitta en match i höst också..

Nu sitter jag och väntar på att biljetterna ska släppas..då blir det rusning till Bajen-shopen för att få tag på någon biljett i närheten av min säsongskortsplats för hemmapremiären och matchen mot HBK..det blir bäst så..jag vill inte sitta på familjeläktaren...det är så jobbigt att vakta tungan i 2x45 minuter + plus stopptid...

Kommentarer
Postat av: Åsa

Nä, för guds skull - inte familjeläktaren! Du klarar aldrig av att vakta tungan så länge. :)

Postat av: Jerk

Näe, jag vet..och så trist dessutom..fast det är klart, då får jag se på klacken och om de har något tifo..men jag vill ju sitta på min plats..nästa år hoppas jag ha råd med två säsongskort så det här problemet inte uppstår..

2009-01-16 @ 00:12:06
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback