Fan vad less jag är på choklad nu..

Det blev ju Grönan igår...satan vad dyrt det blev..en tusenlapp för att bli förnedrad i en 5-kamp..kul verkligen kul..

Nåja, taxi för 170 spänn..eftersom den förbannade buss chauffören på linje 195 påstod att den inte stannade vid Skanstull..tack SL!!

I övrigt..det blev inte så mycket öl ändå..även om man med fog kan säga att det räckte för att vara en vardag..5-kampen gick som väntat dåligt, jag har inte riktigt nog mycket tävling i mig för att engagera mig fullt ut..det var bara luftgevärsskyttet som jag riktigt ansträngde mig på..första skottet..en sjua..jaha, tittade på tavlan..bössan går lågt åt vänster..så jag siktade högt åt höger och sköt fyra raka tior..
Säljaren till höger om mig var helt vilsen så jag fick hjälpa honom och tala om hur man siktar..fanskapet fick 48 poäng och vann den grenen..tack för kaffet..det hjälpte iaf till så att Erik Norrlänning inte vann totalen..
Blev ändå stursk över resultatet och slog vad om en öl med Erik Norrlänning att jag skulle skjuta fullt..50 poäng..fortsatte sikta högt åt höger..fyra första skotten satt perfekt med full pott inför sista hetsade alla mig, segerviss som jag var kopplade jag av lite och sköt...tadaaa..en nia..49 poäng och en öl fattigare..det är märkligt att man är ett sånt koncentrationsfenomen..

Viggen försökte desperat vinna en megaboll genom att kasta straffkast i basket..jag seglade dit kastade mitt första kast, den studsade på ringen och i korgen bredvid..allt räknas tydligen, så där stod jag med en megaboll bara sådär..retade Viggen lite som till slut fick en stor boll han också..han försökte också få telefonnumret av tjejen som stod där utan att lyckas..han verkar för övrigt vara en riktig Grönan-pundare..det blev nästan lite jobbigt när han sprang omkring och tiggde tior för att få spela en gång till...

Min stora boll skänkte jag gentilt till segraren av 5-kampen..det blev killen som jag hjälpte med skyttet..jag hade ärligt talat ingen lust att bära omkring på den..
Jag avslutade med att spela chokladhjul..gick all in och vann en 2,1 kgs Plopp..som jag sen bar på resten av kvällen..

På väg hem från djurgården stannade vi till vid bron och tog en öl eller två..samtliga (speciellt Erik Norrlänning) tiggde och bad om att få Plopp..jag vägrade stenhårt..
Sen lärde jag Patricia (Schweiziskan) samma ord på svenska som Patsy en gång i tiden fick lära sig "Håll käft och knulla mig nu"...

Öppnade till slut Ploppkartongen och bjöd lite..bjöd även paret vid bordet bredvid samtidigt som jag talade om för dem hur mycket trevligare de var jämfört med mitt sällskap..

Några tyckte att det räckte där när stället stängde och åkte hem..en del av oss tyckte inte det och gick över bron till nästa bar vid vattnet och köpte in en öl till..när det stället stängde var det än fler som åkte raka vägen hem..vår förre VD (Finnjäveln, red's anm.), som kommit hem från Kina på semester, tyckte inte riktigt det räckte..vi måste ju ha vår traditionella vickning på donken..sagt och gjort, jag och han gick mot närmaste McDonalds..stängt..som tur var så hade MAX fortfarande öppet..en burgare med chiliröra senare vandrade jag mot Sergels torg och letade nedgång till tunnelbana..gav upp försökte åka buss (se längre upp) och tog slutligen en taxi hemåt..somnade i soffan och vaknade kl.7..gick upp kvart i åtta..

Kvart över nio var jag på jobbet..till allas förvåning..

Frukosten? En plopp..

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Plopp låter gott tycker jag! Den hade inte smält totalt då?

Postat av: Jerk

Nej då..det är lugnt, min lägenhet har inte mer än typ 23 grader..

Men nu har jag gömt den eftersom dotra kommer imorgon..vill inte att hon ska se att jag varit på Grönan :)

2009-07-02 @ 22:49:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Spader Madame

Nä, då skulle du ju inte kunna ta en ny tur i helgen... Själv brukar jag aldrig komma hem med en enda vinst... Fast vi ska ta Junior till Grönan, när vi har flyttat klart vill säga!

2009-07-03 @ 00:32:18
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Nja, det är väl snarare så att hon inte får se att jag varit till grönan i veckan utifall vi inte kommer dit på söndagen..

Blir det regn finns det inte en chans att jag åker dit..

2009-07-03 @ 08:02:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback