Idag var det pinsamt..

Avgå Tony? Näe...avgå alla känns det mer som i så fall..

Martin var ju dålig som vanligt, men för en gångs skull var han inte sämst på plan..inte ens sämst bland domarna..de assisterande hade väl ingen toppdag direkt..

Men det går inte att komma ifrån...klarar man inte av att göra mål på seriens sämsta lag på hemmaplan då är det nog fan så att man är värd att spela derbyn mot Vasalund nästa säsong..

Bara det att Castro-Tello får pris som Bajens bästa spelare är ett fattigdomsbevis..det är i grunden så att det enda som håller toppklass på Söderstadion är publiken..den var fan så mycket bättre än vad spelarna var värda idag. Jag blir så förbannat trött..

Efter 25 minuter så vet man att Bajen inte kommer kunna vända det här, därför att Bajen kan inte vända ett skit..det finns ingen som kan göra mål, det finns ett fåtal som kan spela fram till mål..Castro var ju faktiskt hygglig ett tag i första, men det är så ojämnt och så jävla mycket bolltrampande från hans sida att man blir mörkrädd ibland..

Inte ens Igor var felfri idag, fast de gånger han var ute o cyklade i backlinjen så hade vi turen att inte bli straffade idag..antagligen eftersom öis är ett sånt jävla skitlag..

Positivt? De första två minutrarna var riktigt, riktigt bra, sen hade öis sitt enda skott på mål och vi låg under..

Patetiskt, pinsamt och pissdåligt...

Kommentarer
Postat av: Annika

Tycker Castro kommer loss från motståndarna med sin teknik för att sedan göra en urusel pass rakt på någon från de andra laget, och våra skott?! Grabbarna har något att öva på men jag tror att allt sitter mentalt, och det är nog något sådant hokus pokus de behöver, alla ska inte bryta ihop och grina, de måste tro på sig själva och inte bli förkrossade - särskilt inte innan matchen är slut.



Sen känns det hemskt att höra de flesta bua medans Igor tar av sig tröjan och går gråtandes ut...



"det kan hända mirakel när det ser som mörkast ut..."

Postat av: Jerk

Castro är ju en av dem som borde kunna skjuta dessutom..

Jo, synd om Igor, men jag tycker ändå laget förtjänar buandet..

2009-07-21 @ 10:34:38
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback