Jag försöker, men jag är nog tråkigast iaf..

Nästan hela kontoret (eller det som är kvar av det..) har gått på lunch nu. Jag ska också gå snart..vill inte gå för tidigt eftersom det antagligen blir en ganska lång dag idag också..dessutom lyckades jag med konststycket att hamna bredvid ett gäng kvinnor igår..trevliga och vackra..ni vet, så som de verkar innan man lär känna dem (nej, jag är inte bitter)...

Årsförfrågan från storkunden har upptagit hela min tid den senaste veckan..det och frågor från övriga kontoret trots påstötningar från min chef om att inte störa mig..nåja, dagens unga har väl aldrig lärt sig lyssna öht...nu närmar jag mig slutet på mitt arbete iaf..ska bara få ihop en lista med saknade specar, sen är jag nog klar..eller nästan klar iaf..säljarna brukar vilja ha mer info också, men eftersom de är på semester vet jag inte om det kommer någon sån begäran..

I så fall får jag ägna den sista 1,5 veckan innan semestern med att komma ikapp..det vore skönt..kunna gå hem i hygglig tid nästa vecka med en i princip tom mejlbox vore himmelriket..kanske hinna damma av skrivbordet också, jag brukar försöka göra det när jag går på sommarsemester..

Vad jag ska göra under semestern? Ingenting...sitta uppe på godset och umgås med dotra..läsa nån bok, supa skallen av mig nån dag och ta nån joggingtur...försöka ducka för lillebrors och mors tjat om vad som behöver göras...mer hinns det inte med på två veckor...förhoppningsvis blir det väder så jag kan bada nån gång iaf..sola lite..

Antagligen kommer jag redan börja se fram emot nästa sommar då jag ska ha 4 veckors semester..två veckor är för lite, men med jakten och julen så blir det så några år då och då...tur jag är singel iaf..tänk dig vådan av att  behöva åka på någon solsemester under vintern, då skulle jag bli tvungen att stryka antingen sommarsemestern eller jul och nyår (båda vore nog verkligen populärt hos dotras mor..nej, jag kan inte ha dotra någonting eftersom jag ska jobba hela tiden..)..

Nej, dags för lunch tror jag..blir wokat älgkött, kyckling och nudlar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback