Piggelin..

Matchen var det ju inget snack om..skåningarna var flera klasser sämre..onödigt bara att bjuda in dem i slutet av matchen..skönt också att dotra äntligen fick se Bajen vinna i år..
Synd på domaren bara..usel som om han hette Martin i mellannamn..Martin som för övrigt återigen utmärkte sig igår..den här gången hjälpte han bratsen från Öfvre till seger..

Och när vi ändå är inne på djurgårn..jag o dotra var på Gröna lund igår..roligt för henne, dyrt för mig..den där sista timmen då vi absolut var tvungna att vinna något skrapade hål i plånboken..kul, nu är det soppa på en spik resten av månaden..det blir inga presenter köpta till henne den här månaden som det ser ut..pappa pank..

Nu sitter hon bredvid mig på kontoret och ritar..för första gången någonsin var det henne som jag fick dra upp från sängen istället för tvärtom..då hade ändå alarmet ringt i en timme, när jag frågade henne om hon inte hört det svarade hon bara "Jo, men.." sen la hon ner huvudet på kudden igen..

Jag tror hon kommer sova en ganska stor del av bussresan hem..själv ska jag tvätta..

Kommentarer
Postat av: Alla Smutsiga

Jo, dom där sista 10 var verkligen onödiga. Dessutom var Strömbergsson lika dålig som vanligt. Härlig återstart.

Postat av: Jerk

Fast det var ju Johannesson som dömde, det stod fel i matchprogrammet, men jag håller med..han var lika dålig som vanligt..barnen på västra tackar för det, jag hjälpte till att utöka deras ordförråd lite :)

2009-07-07 @ 09:41:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback