Regnet det bara öser ner..

Skulle varit ut på en joggingtur igår kväll..förberedde mig bra..åt en banan när jag kommit hem, tog ett allergipiller, letade fram shortsen, tog på mig dem...sen la jag mig i soffan..efter en timme bytte jag ut shortsen, gick ut i köket, suckade och började fixa till en nachotallrik istället..

Jag orkade inte, jag kunde inte hitta minsta lust att ge mig ut att springa, så jag struntade i det...det finns ändå inte en chans i helvetet att jag kommer under timmen på Midnattsloppet i år heller..jag är för tjock och otränad...det är det här jävla jobbet som suger musten ur mig...det dränerar mig på all livslust..nästa år kanske..

Däremot överraskade jag mig grymt när jag bestämde mig för att inte röra datorn igår..det slutade med att jag var genomtrött redan halv elva, så jag gick och la mig..nu känns det meningslöst eftersom jag trots 6-7 timmars sömn fortfarande är trött..den däringa två veckors semestern skulle verkligen behövts vara en ren semester, men jag har dotra hela tiden (ok, inte hela tiden..söndagen innan jag börjar igen får jag vara själv..) och kommer vara uppe på godset, så mor lär vara där också..inte en sekund att koppla av mao...

Nåväl, tror inte jag kommer ge mig ut och springa ikväll heller, men under helgen ska jag göra ett pass iaf..det måste jag tvinga mig till..jag brukar må bättre efteråt..problemet är innan..

Det är väl egentligen snart dags att inse att man kommer vara tjock och äcklig resten av livet, men jag ska göra ett sista försök..fast efter sommaren, poänglöst nu..blir bara dåligt samvete över det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback