Söderstadion är vår kyrka, Bajen är vår religion..

Jag fattar inte hur folk har orkat med att gnälla över att det varit lite värme i landet..i morse (okej, förmiddags) gick jag och dotra till affären för att handla inför kvällens middag..det var bara 20 grader ute..jag frös lite där jag gick i shorts och skjorta..måtte det bli varmare senare idag..

Varför tvivla om värmen förresten? Senare idag tar vi promenaden över bron och slår oss ner på Söderstadion..dags att visa nordtyskarna från Ålahuvudland hur fotboll spelas inför publik..

Dotra har tjatat hela morgonen..frågat om hur länge det dröjer innan vi ska gå och sånt..hon har suttit och ritat av sin Bajen-nalle..ritat av loggan..sitter med Bajen-tröjan på sig just nu..senare blir det ombyte till matchtröjan och antagligen lite ansiktsmålning också..

De jag sitter bredvid i normala fall måste undra om jag tröttnat och bara kommer på vissa matcher..det här blir tredje matchen som jag inte ser från min normala plats eftersom det inte går att få tag på en biljett i närheten till dotra, istället får jag fortsätta utbilda småttingarna på familjeläktaren i svärandets ädla konst..

Snart dags för lunch, sen börjar laddningen på allvar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback