Sol är fullständigt bortkastat på mig..

Veckan hemma i byn har uppenbarligen börjat..igår kväll dök det upp ett mms från öltältet..just nu känns det piss att inte vara där, men min lever kommer säkert att tacka mig i slutet av veckan..då när den inser hur den och resten av kroppen skulle mått om jag varit där..

Annars får en ju erkänna att fredagens barhoppande satt sina spår..kände hur det var helt rätt att lördag-söndag bara sitta inne och uggla i soffan..sova lite, titta på tv lite..sova lite mer..vilket givetvis gjorde att jag inte somnade innan halv fyra i natt..

Kom ändå nästan i tid på jobbet..kvart i tio är helt okej..speciellt nu när man får vänta i evigheter på tunnelbanetågen..som att bo på landet nästan..jävla sommartrafik..

Det satte spår i plånboken också..så idag är det jag som får åka till banken och växla in mynten..hade tänkt slippa göra det i ett par månader till annars, men nu blir de semesterkassa som det var tänkt från början..

Bristen på pengar gjorde givetvis att jag blev tvungen att tröstshoppa lite på CDon också..The Dirt blir sommarläsningen..det och Nacka-boken som jag köpte tidigare i månaden..

Nu jobba..

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Tältet it is...kanske redan idag!

Postat av: Jerk

känner en viss avundsjuka gentemot dig..

2009-07-13 @ 13:21:23
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback