Den spännande upplösningen..

Handlade innan jag kom hem..frukost och så en banan för att få energi nog att orka springa..
När jag väl kom hem så såg det väl mörkt ut på himlen, kul att springa i regn liksom..näe, skärp dig, det har regnat klart för idag!
Men, alltså benen känns riktigt tunga, skulle nog inte kört så hårt med dem på gymmet igår..skärp dig, det är snart dags för blodomloppet, dags att dra igång löpningen på allvar..
Nu högg det nog till i knäet ändå och benhinnorna känns liiite...men va fan? Hur slö är du?
Jag är hungrig, jag orkar inte springa...döh, varför köpte du en banan tror du?? Ät den nu..

En banan senare..
Äh va fan..jag hinner springa nästa vecka..bättre att vila lite...soffan är jävligt skön och se här, ett sudoku som jag inte löst än..lycka..

Så, va fan..soffan vann slaget, men kanalen kommer vinna kriget..
Jag straffade mig med några sit ups och lite armhävningar..och skoputs...skorna till bröllopet fick sig en duvning..kommer inte ihåg om det är farfars gamla dansdojor eller om det var fars..
Passade på att putsa upp grusskorna också..säsongen tog trots allt slut i augusti ifjol..det är nog dags att slänga in dem i klädkammaren...

Plockade fram kostymen också..nu är det bara att bestämma mig för vilken skjorta o slips jag ska ha..vilken slips blir snyggast runt huvudet och på vilken skjorta syns vinfläckarna minst??

För övrigt fortsätter min bestraffning imorgon..jag tänker gå från Slussen (mental note: det är vår, tjejerna är lättklädda..ta med solglasögon!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback