Dienstag..

..inget roligt händer idag..eller vad fan vet jag egentligen, men det känns som om en förkylning är på gång..det är väl för att dotra hostat hemma hos mig i 4 dagar..till slut fastnar skiten..hoppas jag har fel..jag vill boxas mot den blonda controllern på torsdag..innan jag åker till solna..för första gången den veckan..

Storebror fyller år idag..jag var först att gratulera..men blir antagligen sist med presenten..mor har ju inte fått sin present än heller (ärligt talat så har jag inte köpt någon present till mor än..men jag ska..alldeles snart..)..

Solen skiner, det är varmt ute, så vad bättre än att klä sig i svart? Kvinnorna springer omkring i korta kjolar och urringningar så jag hälsar min käre gamle vän välkommen tillbaks..var var du så länge sexuella frustration?

Åker till solna till helgen igen..inflyttningsfest...ingen marknad hemma i byn i år heller mao..känns nästan som om jag måste åka dit nästa år..ta en tvådagarsfylla och låtsas vara tonåring..finns inget bättre sätt än att åka hem till byn för att bli ung igen..

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Hem till byn... Spader åker hem till stan och känner sig som värsta tonåringen. Duckar också marknaden för att vara i Solna... Haga-dagen på söndag! Frustrationen måste du försöka att råda bot på -det är dags nu!

Postat av: Jerk

Är i Solna på lördagen, så vi missar varann..nästan som om det är med flit :)

Frustrationen går väl över till pensionen..hoppas jag..

2009-05-26 @ 14:22:16
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback