Insomnia continues..

..gav upp när klockan slog ett i natt..plockade upp en jakttidning, läste den och insåg att här blir det ingen sömn..testade det beprövade gamla knepet att förflytta mig till soffan och kolla på tv..MacGyver var förkyld, sen byggde han något tårgasaktigt av lite grejer han hittade på snabbköpet och slog ut rånarna..

Näe..tv-knepet funkade inte heller, men jag tror jag lyckades somna till runt 4...bara för att vakna av att jag slog omkull CD-hyllan...sådär ja..alla cd-skivor ut på golvet..mitt i natten..en del gick givetvis sönder..

Tog mig till slut upp efter 8-nyheterna..tittade på CD-hyllan..reste upp den, men lät skivorna ligga kvar på golvet..inte en chans, inte den här morgonen..jag orkar inte med sånt här..

Kom precis i tid, inom flextiden, fast det innebär ju att jag går back idag igen..fotboll ikväll..måste sluta senast 17...den här gången ska jag göra allt rätt..jag ska köpa både en kokt och en grillad med bröd vid Läckergrillen..jag ska gå över bron och sen ska jag inte röra mig från min plats under matchen..det måste bli vinst idag...


Kommentarer
Postat av: Kimmi

Håller tummarna stenhårt. Sådana där dagar borde man inte ens gå upp ur sängen. Se bara till att gå vida omvägar kring cd-skivorna nu så att du inte halkar på någon av dem.

Postat av: Spader Madame

Idag blir det vinst! Bara att jobba på och kämpa sig upp, till slut sover man som en klubbad när man ska. Annars får du be någon komma och klubba ner dig. En AIK:are kanske?

2009-05-06 @ 12:19:45
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Kimmi: Du har helt rätt..jag borde inte klivit upp, sitter mest och småsover på jobbet nu..välkommen förresten :)



Spader M: Det är Kalmar..det känns inte som om det kan bli vinst, men jag ska göra mitt för det iaf..jag ser helt att gnagare håller sig i de norra länsdelarna..får se om jag kanske kan somna i tid ikväll..det vore skönt att få sova lite fler timmar..

2009-05-06 @ 13:04:56
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback