Livet följer vädret..eller tvärtom..

Lite sol, lite (mycket) regn och så sol igen, innan himlen åter mörknar..
Vädret har varit skumt idag..mina drömmar i natt var än värre. Det började annars så bra..redan kvart i ett gick jag och la mig (efter att först givetvis somnat i soffan..man blir inte en patetisk förlorare utan att slita för det)..tjugo i två vaknade jag ur den ljuvligaste drömmen på länge...
Var "typ" i företagets lägenhet och kollade på tv..det stod tre soffor på rad..som på bio..längst fram låg jag och grovhånglade med den blonda controllern..raden bakom satt tyskan och någon annan kvinna (som uppenbarligen kommer börja jobba på företaget någon gång i framtiden eftersom hon aldrig jobbat här innan..)...trots att de såg oss fortsatte grovhånglet och jag fick nästan av controllern tröjan..då blev det någon jävla matpaus och vi var tvungen att sluta en kort vända medan de andra gick och åt..
Sen vaknade jag..jag får ju aldrig riktigt till det med sexet ens i drömmarna..kollade på klockan..kvart i två..ner med huvudet på kudden igen och bad om att få fortsätta drömmen..

Men, nej då...hur skulle det sett ut? Jerker få drömma en vacker dröm en hel natt?...istället hamnade jag på något sätt i min och lillebrors jaktkoja..vi hade uppenbarligen skaffat en ny..och där städade vi..ni hör själva..den drömmen är ju än mer orealistisk än den första..det finns iaf en liten, liten möjlighet att jag någon gång i framtiden ska få hångla med en attraktiv kvinna, men att lillebror skulle städa..det finns inte på världskartan..
Drömmen fortsatte med att jag hamnade hemma hos Mange my main man..han hade tydligen flyttat hem till föräldrarna igen..inne hos honom var det en varg..jag ville genast ha bort den..retade till slut upp den så den gick till attack, när jag brottat ner den sa jag åt dem att ringa polisen för jag måste veta om jag kan avliva den..den går trots allt in i hus och attackerar människor..tydligt tecken på att jag varit i Fjollträsk för länge..det är ju bara att vrida huvudet av den och gräva ner den?!?

Sen vaknade jag igen..otillfredsställd, fick varken ligga med eller döda något..men det var uppehåll iaf..frågade dotra om hon fortfarande ville åka och kolla på Bajens träning..det ville hon..

Så efter frukost åkte vi över bron..sen gick vi runt hela Söderstadion innan vi hittade något ställe där vi kunde komma in..tyvärr fick vi se Igor avbryta träningen direkt efter uppvärmningen..det såg verkligen inte bra ut..José var inte heller med på träningen..Haris testade knäet lite, men det verkade inte hålla..det enda positiva är väl att Rami gick för fullt, men det är nog Poppen som står imorgon..

När vi gick därifrån hade det börjat dugga..när vi sen var hemma regnade det ordentligt..nyss sken solen, nu är det tokmörkt igen...

Nu ska jag gå och skära upp lite älgkött..det vankas älgbiff med potatisklyftor och paprika samt bea och grönsaker..min dotters favoriträtt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback