Om jag säger "reker" kommer de förstå mig då?

Första alarmet var ställt till kl.6..det andra till 6:30, så givetvis vaknade jag av mig själv tjugo i åtta..är tveksam till att det verkligen ringde något..

Men men, 2 timmars arbet en fredag är väl helt okej..även om jag från början tänkt vara inne på kontoret redan halv åtta på morgonen..chocka en hel värld liksom...kroppen sa dock nej till det..lite sömn i en vecka och sedan somna någon gång efter halv två natten till fredag var väl nog..

Snart bär det av..västerut på upptäcktsresa..har de kläder som normalt folk (08:or) där borta? Förstår de språket? Förstår jag språket? Skulle jag haft med mig en parlör? Har de tunnelbana? Vet de om att man står till höger och går till vänster i rulltrapporna?
Det är för få ord som jag lärt mig för att jag ska kunna hålla en konversation flytande med dem..tjötröv är väl det enda ordet jag kan..
Vad heter kvinnorna där borta i vildmarken? De kan väl inte också heta Glenn? Är Glenn Close från Västsverige?

Så många frågor, så få svar..datorn har förresten lämnats hemma, så svaren på mina frågor får ni tidigast på söndag (fast risken är förstås att det då endast kommer ett bittert inlägg om ålahuvuden och patetiskt dåliga domare..)

Nu, en sista insats, snart lunch på Max...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback