Prediction

Det känns i magen att det är match ikväll..jag börjar redan må dåligt..inser att det bara kan gå åt helvete, att ingenting gott kan komma av att spela mot ett gäng småländska bönder..

Och lik förbannat, fast jag mår så dåligt och är så i grunden pessimistisk kommer jag sitta där på sektion L  och på något sätt vändas till att tro på seger, tills jag ser att Martin "Värdelös" Ingvarsson springer in med pipan i handen..sen kommer jag använda alla okvädingsord jag kan mot honom i 90 minuter..emellanåt kommer jag säkert sjunga med i fansens lovsång också, men anledningen till att jag kommer vara hes i morgon är garanterat Martin..

Sen kommer jag givetvis under uppvärmningen blanda min mådåligtfördetkommergååthelvete-känsla med en totalt ogrundad optimism vilket gör att jag på något märkligt sätt kommer må ändå sämre bönderna smalbenssparkar in en feldömd hörna i 89:e minuten..

Till slut kommer jag gå över bron och skriva de mest fantastiska inlägget i mitt huvud, inlägget där jag tar heder och ära av Martin på ett så vackert sätt att om han fick läsa det i efterhand skulle tacka mig för att jag knullade han i röven och spräckte skallbasen..

Fast det kommer inte ni få läsa, för när jag väl kommit hem har jag glömt bort hälften och det kommer bara stå något om bönder, skåne till Danmark och att jag önskar att Martin får cancer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback