Rädda våra liv, rädda våra barn, bort med Martin från fotbollsplan..

Kul att vi fått en ramsa som funkar på fler än en domare..verkligen kul..jätteroligt..
Martin får fan ta sitt ansvar snart och sluta döma..eller iaf blåsa ut huvudet med en hagelbössa..jag har snart lärt en ny generation Söderkids all världens svordomar...förstår inte var jag fick sinnesnärvaron som gjorde att jag inte sjöng med i "sålt sig som en hora"..

Det blir så löjligt detta..det går att i match efter match peka på någon slags konspiration..jag menar..jag börjar tro på det själv snart...det finns inte att det missas straffar som Bajen ska ha flera matcher i rad samtidigt som andra får dem snorbilligt..det är omöjligt att linjemän är så mjäkigt mähäiga att de inte vågar ta ett beslut utan att titta på en slaskfitta från hässleholm för att sen inte agera alls..som vid ett enkelt inkast i första..linjeman är två meter..två meter!!! från situationen ändå tittar han på muppjäveln som står och knappar in 0-0 på liveoddset 20 meter bort och vill ha hjälp, för jag vågar då inte döma inkast åt något håll..två saker att hålla reda på och klarar inte det..
Sen när idioterna samarbetar så friar de ytterligare en solklar straff..dotra och de omkringsittande barnen på västra lär sig några nya ord och matchen slutar 0-0...

Nu är båda ytterbackarna borta från derbyt..båda forwards åkte på horribla avstängningar...förlåt mig..jag tappade bort mig en vända..Carin Da Silva presenterade en film på fyran..jo, Igor är skadad..jag var på väg att börja gråta igår på träningen när jag såg honom ligga på gräsmattan..sedan satt han i hörnet av västra och södra så länge, så länge..det gjorde ont...
Vi får helt enkelt plocka upp halva juniorlaget för att få ihop en full trupp till råttsunda..jag tänkte skippa den matchen ett tag..det lockade helt enkelt mer att boxas mot den blonda controllern, men nu är jag så jävla förbannade på det här sugiga livet att jag ska fan dit och må dåligt på riktigt...ingenting kan hindra mig från att gräva ner mig totalt nästa vecka..vad fan ska man vara glad för ändå??

Med lite tur och grym planering kan det funka med båda grejerna..först box med blonda controllern och sen råttsunda...bara att skippa stretchen efteråt och så får hon skjutsa dit mig sen..perfekt..klämmer in omöjlig kärlek med hopplös kärlek på ett par timmar..om inte det tar knäcken på mig gör inget det..

Men, jag tyckte 12:an var riktigt bra idag (eller om det var för att jag satt på västra?) och hade bara Simon vart lite kyligare på sitt friläge hade dotra haft en ny idol och hemmet på Ringvägen varit lite mer harmoniskt..

Kommentarer
Postat av: Annika

Bra att du ska gå, själv sumpar jag förmodligen mitt betyg samt min mentors gillande för matchen. Min IDROTTSklass ska åka ut till skärgården på studieresa och jag vägrar följa med och missa derbyt, ibland funderar man på hur besatt man egentligen är... :)

Postat av: Jerk

Du är riktigt besatt Annika..jag beundrar dig för det :)

Imorgon ska det köpas biljett..jag som är gubbe nöjer mig med att stå på mellan..lite lugnare, men inte tokdött..

2009-05-24 @ 22:17:33
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback