Sopa, idiot, bonnjävel...

Domaren sög..Igor gjorde ett horribelt misstag, så var det roliga över...ett impotent aik fick ett gratisläge som inte ens de kunde sumpa...

Bajen var än mer impotent...även om jag från min plats på läktaren klart och tydligt såg att det inte var offside när vi gjorde mål...jag stod alltså bakom målet på södra..120 meter bort vid norra gjorde vi mål..

I slutet när Igor drogs omkull..hade det hänt i Bajens straffområde hade gnaget fått straff..vilket annat jävla lag som helst hade fått straff..med det inte sagt att det borde varit straff..men det är olika regler för olika lag...

Idag ska jag till bolaget..inflyttningsfest till helgen...i Solna..Solna två gånger på en vecka..får tvätta mig med Svinto på söndag..

Sista KI Boxen var igår..tur att vi skippade nedvärmningen efteråt för att jag skulle hinna till derbyt (jag missade första 4 minutrarna, men då köpte jag en korv innan också..)..sen ståplats...mina ben bara skakade igår kväll..helt slut..dessutom bestämde vi att vi skulle testa cirkelfys nästa vecka..det lär ge en bra träningsvärk..

Idag ska jag nog till shopen också..tröstköpa lite grönvita grejer..köpa biljett till Trelleborgsmatchen..dotra är ju här, så vi ska givetvis gå..

Vi är då jag och den blonda controllern..försöker locka med henne på inflyttningsfesten också..hon bor ju ändå i solna..kan hon lika gärna hänga på..och så dödar vi hennes kondition lite så hon inte slår mig alltför mycket i Blodomloppet..

Nu..jobba några timmar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback