SvFF - Fotbollsmördare!!!

Tisdagskvällen blev iaf lite bättre då jag bestämde mig för att inte hoppa av hemma i Skanstull utan istället fortsätta till Söderstadion..
HTFF piskade skiten ur Eskilstuna och vann med 4-0..hade det inte varit för stinsen på norra sidan kanske det blivit mer...

Men..stinsen var väl utsänd av fotbollsmördarna..det är märkligt hur roligt det verkar vara att pissa på Hammarby den här säsongen (också)...det inser alla att det inte längre kan vara en slump att så många domslut går emot Bajen..ständigt billiga straffar, domare som inte ser när äckliga skåningar trycker in vår målis..domare som inte ser när vi blir nedtryckta i straffområdet..

När sen disciplinnämnden mest verkar vara ett skämt så är det så man bara vill skjuta sig (eller SvFF)...5 matcher på Charlie?!?!? Och sen 3 matcher för Paulse..för något som inte ens skulle varit rött kort..hade det varit någon som gjort samma grej mot en Bajare hade antagligen bajaren fått gult kort för filmning..

Jag blir så trött på inkompetenta människor..kan de inte bara ta livet av sig så vi slipper dem...

Imorgon, kanske Grimsta..se på BPs åker..som tydligen är helt okej att spela fotboll på..SvFFs utsände berömde till och med BP när gnaget var där och spelade strandfotboll..ett tecken så gott som något på att ingenting står rätt till ute i Solna..

Kommentarer
Postat av: Martin Hansson

Är du seriös som inte tycker att Davis förtjänar avstängning?

2009-05-19 @ 23:21:24
Postat av: Jerk

Var står det det i inlägget?? Det står att jag tycker att 5 matcher är ett skämt, och att Paulses 3 matcher är helt uppåt väggarna, inget annat..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback