Tick tock, tick tock..

Eftersom jag haft så svårt att somna på nätterna prövade jag en ny taktik till idag..jag ställde klockan en halvtimme tidigare..

Yup, jag inser det ologiska i det hela, men har en egen teori som jag bestämde mig för att testa nu..
Teorin om sömncykler..tror att jag kom lite i obalans då det blev sommartid, så om en cykel är ca 90 minuter borde det funka med en halvtimme tidigare för att jag lättare ska vakna...alternativet är att ställa klockan en timme senare, men då kommer jag aldrig tidigt till jobbet..

Det funkade hyggligt i morse..jag vaknade tio över sex..fast jag klev ju inte upp då givetvis, men jag klev iaf upp redan kvart i sju..på jobbet halv nio...helt okej...nu tillhör jag inte idioterna som bara för att de funkade hyggligt en dag tror att min teori är en succé, men med lite tur så..teorin ska testas veckan ut iaf..

I övrigt är jag väldigt tung i benen idag..körde benen igår på gymmet...märkte då jag gjorde någon magövning att jag fortfarande hade träningsvärk sedan i torsdags på boxen..det måste ju vara någon sträckning då? Ikväll är det tänkt att jag ska ta en löprunda..det kommer nog bli tungt, då benen känns riktigt trötta idag..

Men va fan, jag har nu 4 dagar på mig att gå ner 10 kilo, så jag blir fit till bröllopet på lördag..ska jag nu åka till felsidan av Sverige ska jag ju visa upp mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback