1,5 dag kvar..

Stressen är monumental..eller typ kanske är mer rätt..stressen ligger inte i hur mycket jag har att göra, det är klart överkomligt..det handlar om att göra det nu..överlämningarna fortskrider, imorgon eftermiddag ska det vara klart..eller ja..överlämningen ska väl vara klar idag redan...imorgon ska jag glassa och svara på frågor..frågor som utelämnats i mina instruktioner (som brukligt är)..

I morse blev jag såklart sen, så min sista överlämning blev väldigt kort, men nu sitter gnagaren och räknar på kablage iaf..hoppas få hjälpa till och svara på lite frågor snart..annars visar det sig att mitt jobb är just så lätt som lönen påstår..

Därefter kundlunch..presentera Erik Norrlänning, tala om att det är hans fel nu om kunden inte får svar i tid..

Igår blev det Zlatan och fotboll på Blecktornskällaren med Henke Curling istället för att föra över musik till datorn..stå i vägen för servitrisen i 90 minuter + tillägg..kändes som om hon stötte på mig där..faktum är att hon stötte på mig flera gånger..eller stötte till mig är mer korrekt..jag stod som sagt precis i vägen hela tiden..

Hann med att köpa resväska också..det blev inte den som jag tänkt och det blev en som var lite mindre samt något dyrare (men vilken skräll det känns som..)..

Nu, rensa..ingenting ska ligga öppet tills imorgon...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback