Thursday night special..

Internet är äntligen igång..men det är segt som sirap..back to the 90's liksom..så det blir nog inte så mycket surfande hemmavid ändå..får se hur jag löser det hela..

Igår hittade jag iaf simhallen och bowlinghallen..samt båda tågstationerna och outleten..tyvärr hade alla butiker redan stängt då jag hittade dit eftersom jag då redan varit ute och gått i mer än 1,5 timme..sjukt I tell you..idag blir det nog inte så mycket ut och gå känns det som..ska se om jag kan lära mig handdukstorken istället, tror man kan ställa in den så att den bara är på en kort stund..vore ypperligt att ha den på under morgonen..

Tvättmaskinen ska nog också få sig en duvning..dags att göra rätt för sig i hushållet, tänker dock fortsätta äta ute resten av veckan, sen kanske jag inser att jag ska vara här i 3 månader och att det inte bara är en veckas utbyte..kommer väl till ro så småningom..

Luncherna är relativt billiga iaf, å andra sidan kanske inte de mest näringsrika..


Kommentarer
Postat av: Blingbling

Jag håller koll på din post. Där händer inte mycket då ni fått upp "Reklam nej tack". Imorgon ska jag även titta till blomman =) Hur ofta vattnar du den om man får fråga =)

2009-09-24 @ 19:21:41
Postat av: Anna

Hur går det?

Postat av: Åsa

Tycker nästan du låter positiv. Är det så illa? ;D

Skämt åsido - hoppas du trivs, det låter så i alla fall.

Sköt (om) dig -inga rubriker i de brittiska dagstidningarna är du snäll. ;)

2009-09-24 @ 22:55:10
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Blingis: bra jobb..har du kollat frysen? Jag vattnar den kanske 1-2 gånger i månaden..den brukar se ganska eländig ut innan jag får ork till att ge den vatten :)



Anna: Det går bra..så småningom kommer jag trivas alldeles utmärkt här..bara jag kommer till ro så :)



Åsa: Måste var de däringa promenaderna till och från jobbet som gör det..nu har jag inte längre en massa idioter på tunnelbanan att störa mig på. För att få en rubrik i en engelsk dagstidning behöver jag nog operera om mig till utvikningsmodell.. :)

2009-09-25 @ 09:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback