Fy fan för Martin/ Fan vad skönt med Linus..

Vad är det frågan om egentligen? Hur kommer det sig att varje jävla idiot som heter Martin är helt värdelös som domare? Det är ju helt fantastisk så sopig han var. Visst Bajen visade inte upp någon bländande fotboll, men det han visade upp i inkompetens var helt fantastiskt. Frågan är om han hade ett rätt under hela matchen? Min gissning är att det gick snett redan vid slantsinglingen..

Fast det är väl inte direkt det jag borde fokusera på ikväll? Jag borde fokusera på hur underbart det var att gå över bron, hur skön stämningen var. Det var rent elektriskt i början av matchen, 12:an regerade, totalt och till och med norra sittplats var på tårna ikväll..ifjol var det lite si och så med det, men inte ikväll..jag rös av glädje från första stund och det höll i sig ungefär de första 30 minutrarna.
Jag tänkte på hur skönt det var att vara riktigt engagerad i en match. England var också bra, bra fotboll, schysst stämning, men det var inte ren passion från min sida, det var bara ett stort intresse..ikväll däremot..det handlade om något helt annat än själva fotbollen..det handlade inte om min kärlek till fotboll. Det handlade om min stora kärlek till Bajen, mitt liv..

För övrigt måste jag fråga vad som hänt med giffarna? Jag trodde det var ett Norrlandslag. Ett lag med män, men det var bara fjollor som mest slängde sig och filmade..det var en besvikelse att se..inte mycket norrländskt stål i dem..

Mauros röda såg jag inte..kan inte säga om det var rätt eller inte..det enda som oroar mig är ju att Thallinger och de andra bönderna i disciplinnämnden garanterat kommer stänga av honom tills hans karriär är slut..iom att det är en Bajenspelare är det ju ett givet fall enligt 3Z "om en Hammarbyspelare får rött kort ska han oavsett förseelsens art stängas av i minst tre matcher. Skulle det visa sig att det faktiskt var ett korrekt rött kort blir det genast 5 matcher"...

Gilla Linus

Jo, jag vet, eftersom vi har en efterbliven domarbas kommer garanterat Martin från Alnarp vara FIFA-domare nästa år, eftersom inkompetens automatiskt innebär ett karriärlyft i domarföreningen. Dessutom heter han Martin..

Nåväl, spelet räcker inte för att ta oss till allsvenskan (den riktigt heta allsvenskan där det i en sämre del av stan ikväll spelades match inför 5400 åskådare, någon som sa PLAST?), men poängen kan göra det.

Spelarkritik? Castro försökte iaf, Vlado likaså..fast jag vill fortfarande ha PFO och Simon på kanterna. Jag anser att allt annat är tjänstefel. Isak imponerade på mig...och Mauro..jag har gillat honom sen HTFF..surt på det röda kortet bara..just det, skrev inte klart..jag tycker inte Castro håller..

Och Linus! Linus är kung just nu, fortsätter han vara det säsongen ut kan det bli riktigt bra..

Jag kan lägga mig med ett leende på läpparna ikväll iaf..Jag har äntligen varit hemma på riktigt, jag har fått jubla och kunnat gå hemifrån utan att sura över tre tappade poäng..livet skulle bara bli bättre om jag slapp gå upp före lunch imorgon..


Kommentarer
Postat av: Spadermadame

Life is sweet! Grattis!

Postat av: Jerk

Life was sweet..nu är det en ny dag..

2010-04-21 @ 17:43:33
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

Ha det gott :)

2010-04-22 @ 08:53:38
URL: http://garanteratglamourfritt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback