Vill du verkligen ta den här fajten Jerker??

Vilken jobbvecka..
Försökte hålla semestertänket så länge det gick och det gick ganska bra, det var först idag som jag började förstå vidden av hur mycket jag har att göra...följdaktligen gick min idé om att vandra hem kl.15 om intet..istället gjorde jag som vanligt och larmade kontoret halv sju..sista två timmarna satt jag där ensam (men buhu då)..

Min jobbsituation ha med andra ord inte ändrats ett dugg..det kommer att gå åt helvete på ett eller annat sätt i höst om inget händer, antingen för företaget eller för mig..i värsta fall båda två och precis det talade jag om för min chef i torsdagskväll (ja, efter halv sju är det definitivt kväll). Jag sa att det inte funkar, inte på något vis. Jag berättade hur jag tror att det kan funka, även om jag fortfarande troligen kommer ha lite för mycket att göra, men också att hela poängen med att ha mig på företaget är att vi gör så..han förstod och jag hoppas verkligen att det händer något.
Jag sa också hur det var i juli, att jag varje minut på kontoret hade ont i magen för att jag visste om att jag inte skulle ha en sportmössa att klara av att göra ett bra jobb...händer det inget så kommer vi förlora business och jag kommer fortsättningsvis att försöka blunda för hur mycket jag har att göra, bara plocka ut några grejer som ska göras under dagen och blunda för det andra som finns tills jag är klar med det jag valt ut..jag hoppas det funkar..

Hade hälsoundersökning också..sköterskan talade om att jag är tjock..nähä, är påven katolik? Nåväl, jag hade väl inte de bästa värdena..förutom blodtrycket då och blodsockret (wiee, ingen diabetes än..)..hörseln och vilopulsen var också utmärkt (fokusera på det positiva!)..

Höll på att glömma, hade värsta tuppfäktningen med VDn på torsdagseftermiddagen också..han tyckte jag skulle göra något som jag ansåg att han skulle göra..alltså, han skulle svara på om han behövde vara användare för en grej och ansåg att jag skulle fixa det. Jag å andra sidan försökte på ett ganska klumpigt sätt förklara för honom att hela poängen med det hela var att han skulle svara själv på mailet...så två griniga gubbar tuppfäktades lite och det slutade med att jag hjälpte honom..skickade ett mail på vad han skulle svara och så skickade han in det..tänk så lätt det kunde varit om en av oss varit lite smidigare från början..å andra sidan, någon gång ska man ju råka i gräl med någon på jobbet också..

För att avsluta en sådär vecka så kom jag hem ikväll och fann hela köket fullt av glassplitter..vitrinskåpet som jag och Henke Curling satte upp för några år sedan tog sitt liv och hoppade från väggen medan jag var på jobbet..det var den fredagskvällen..
Det konstiga var att jag inte fick psykbryt över det..normalt sett borde jag i min ilska dragit näven i väggen eller något liknande..semesterskägget kanske funkar trots allt?


Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Hoppas på en förändring om en strax...

Postat av: Jerk

ja, glassplittret är ju bortsopat iaf :)

Nä, allvarligt, det måste hända något, om de inte förstår att det inte funkar vid det här laget kommer de aldrig att göra det..det funkar inte att bara räkna huvuden man måste se hur mycket det är att göra också..vill de inte anställa fler kan de lika gärna lägga ner..

2010-08-29 @ 22:20:03
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback