Kunde vi inte ha lottat ut tränarjobbet bland säsongarna istället??

Det är så jävla pinsamt så hälften vore nog..få pisk av laget från bruket två gånger om..spela med 2 def.mittfältare igen..ööh, du menar det som inte funkat på hela säsongen? Yup..något som ett helt jävla land sett att det inte funkar förutom en skallig jävla idiot som låtsas vara fotbollstränare..

Det kan vara världshistoriens sämsta tränare vi har i Bajen i år..jag börjar tro det..allt tyder på det, han kan ingenting om fysträning och han kan absolut ingenting om laguttagning..det händer ganska ofta att man (jag) har någon åsikt om en laguttagning..eller rättare sagt, i år har det hänt ganska ofta..tidigare har jag inte haft det så ofta, men nu..

Ända sedan Tony Tiger försökte sig på konststycket med två def.mittfältare har Bajen dalat..den äckliga solnatattaren har väl sett det och för att undvika att äckelgnaget och Bajen möts nästa år försöker han spela ner Bajen i div.1..turligt nog så har Hallenius spottat in mål så vi klarar oss kvar iaf..utan förtjänst från tränaren..eller hans assisterande som byter in sig själv varje chans han får..

Michael Borgkvist är i min bok lika mycket värd som Martin Hansson...


Kommentarer
Postat av: Asprilla

Braaaaageeeeeeeeee e laget

Braaaaaaageeeeeee e laget

2010-08-19 @ 08:19:24
Postat av: Jerk

Klart du skulle vakna till idag..

Lunch fredag den 3:e?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback