Things to do except cleaning..

Jag har tråkigt, men inte riktigt nog tråkigt..jag har dammat av halva stereobänken och en hylla i en bokhylla..dessutom satte jag nyss in alla räkningar i pärmarna..

Men någon storstädning har det inte blivit och ärligt talat det ser väldigt mörkt ut för att det ska bli någon sådan någonsin..det är fruktansvärt tråkigt och ja, tråkigt..jag har ingen lust helt enkelt..

Idag gick jag till banken för att sätta in årets samling av mynt (wohoo, en anledning till att inte städa)..det täckte nästan den nya mobiltelefonen som jag beställde igår kväll efter att jag tröttnat på att min nuvarande mobil tyckte jag skulle sätta in SIM-kortet för 104:e gången den här veckan..mobilen har ändå hållt i tre år så jag är nöjd med den..hade tänkt köpa en ny i höst ändå..
Sen åt jag frukost/lunch på Taco Bar, passade på att gå på bio också (som sagt allt för att slippa städa), såg på Vampyrer suger..med tanke på att det var mest vampyrer i filmen så begriper ni ungefär hur bra den var..hade antagligen varit roligare om jag hängt med i twilight-världen..

Nu sitter jag här, nästan sugen på att städa, så jag ska nog gå ut och hitta mig lite mat för att komma över det..imorgon är det åtminstone 3 matcher i PL och spanska supercupen, jag har inte en chans att hinna städa då..

Inte att förglömma, det börjar bli dags för lite jobbångest också..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback