08-luft igen..

Som väntat kom vi iväg senare en tänkt..visserligen bara en halvtimme, men ändå..så går det när man (läs pappa Jerker) ligger uppe och kollar på JVM i ishockey till halv fyra på natten..iom att det förutom omvägen över byn för att hämta älgkött även blev ett till stopp just utanför byn för att hämta upp skinndrottningen med dotter låg vi ännu längre efter..

När sedan dotra inte behagar bo så jag kan åka kortaste biten från byn blev det senare..och senare..köhelvete var det också..vad är det med idioter som ligger först i en lång bilkaravan?? Har de svårt att förstå att anledningen till det är att de sniglar fram på 90-väg? Fan, jag hade vett att inse att de två bilarna som kom ikapp mig strax utanför skogen åkte snabbare än mig, så jag svängde snabbt av i en parkeringsficka och släppte förbi dem..ergo..ingen kö..

En halvtimme sen till tvättiden, men skinndrottningen gick med på att vänta i lägenheten medan jag laddade maskinerna, sen åkte vi söder om stan (utanför allmän väg tom) och där lämnade jag henne med dottern som fram till Huddinge var hur lugn som helst..sen tog batteriet i dvdn slut..

Nu efter några timmar hemma har jag packat upp och packat ned igen..det enda som är kvar är att boka ett hotell i London för imorgon natt och så två nätter i början av nästa vecka (Nottingham, Blackpool och Wolverhampton har redan hotellbokningar som väntar på mig..) så är jag klar..kommer nog gå skitbra detta..

Tar största resväskan och den är knappt halvfull..räknar med att den är överfull när jag åker hem..


Kommentarer
Postat av: Anna

Men hallå?? När ska vi ses då? :)

Postat av: Grannfrun

Hälsa the seaside boys från Grannfrun

2010-12-30 @ 09:18:05
URL: http://payattentionbitch.blogg.se/
Postat av: Jerk

Anna: ja..lär ju inte blir på 1,5 vecka iaf :)



Grannfrun: will do!

2010-12-30 @ 09:49:53
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback