Idag skulle jag ha...

..gjort betydligt mer än jag hann med, men lämnar man kontoret kvart över åtta en fredagskväll är det lätt hänt att det blir en burgare i soffan och sen inget mer..

Blackpool vill inte att jag köper en biljett av dem och helt plötsligt vet jag fan inte hur jag ska göra..vad jag ska göra under min Englandsvistelse..jag kommer ju se på fotboll, men nu blev det helt plötsligt svårare att bestämma var..Blackpool var liksom huvudrätten..

Städerskan larmade inne mig ikväll..fick springa och slå min kod..tror det gick bra..

Har också insett att julfesten nog får klara sig utan Jerker i år också..hinns verkligen inte med..först att förlora 1-2 timmar på måndagen för att jag måste sluta redan kl.17 och sedan förlora i princip hela tisdagen på att vara bakis (hur fan kan man envisas med att ha firmafesterna mitt i veckan och sedan gnälla när jag tar mitt ansvar och stannar hemma??)

Jo, alltså..jag hade lovat en kund att hon skulle få offerten idag fredag..och det fick hon..visserligen lär inte hon se den förrän på måndag, men ändå..

För att inte tala om tisdagkväll då jag ligger i koma på soffan..när jag behöver fixa allt annat..fixa i ordning min mini-pc tex..yup, julklapp till mig själv..den bärbara är ju så stor och klumpig..nu saknas bara vinterskor så har jag köpt klart åt mig själv..

Köpte ett par julklappar till dotra på vägen hem iaf..tur Kista galleria har öppet länge..

Imorgon blir det Bajenshopen..då ska det köpas mer julklappar åt henne..

Jag vägrar jobba till nio på onsdag..så om inte det blir en jävla omflyttning av arbetsuppgifter är det helt omöjligt för mig att supa till på måndag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback