Nu får fan julen komma..

Ett par förflugna ord om att det kanske är dags att lägga ner och alla fokuserar på det istället för att gratta mig *muttermutter*

Får mig nästan att muttra lika mycket som att jag de tre senaste arbetsdagarna slutat som tidigast kvart över åtta..
Kul, i måndags missade jag företagets julfest pga att jag var tvungen att jobba..när jag för första gången på flera år tänkt gå och få mig en bläcka..kul, när jag sen får en massa sura gliringar bara för det..

Idag tänkte jag att jag kanske kanske skulle kunna sluta redan kl.18 eftersom jag behöver gå till posten och hämta ut de sista julklapparna till dotra..tji fick jag..20:30 stämplade jag ut..och då har jag ändå inte kunnat börja på prislistorna än...ostätarna är inte klara..känns ganska tveksamt om det blir någon prislista innan mitten av januari..

Ännu surare är ju att jag efter 18:30 jobbar gratis då jag inte har någon övertidsersättning..imorgon får det iaf inte bli lika sent och dessutom får det bli posten innan jag åker dit..

För på torsdag bär det norrut..och fan ta Bore om han inte ordnar lite varmare väder..-35 uppe i skogen just nu..jag fryser som fan här i -14...

Dags att fortsätta planera januariresan..


Kommentarer
Postat av: Grannfrun

Kör försiktigt- man vill ju ha lektyr även 2011.

Postat av: Jerk

ingen fara..jag har bott så länge här nere att jag kör som en 08:a..40 i kurvorna 110 på rakorna :)

2010-12-23 @ 00:58:03
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

asg

2010-12-23 @ 12:42:13
URL: http://frokendygdig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback