Dagens rubrik

Jag lyser med min frånvaro här allt som oftast nu för tiden..jag orkar/vill inte skriva något. Det går segt att få ihop något helt enkelt..jag har inte ens lagt upp bilder från Englands-resan än..skämmes!..fast det är klart, de finns ju på facebook iaf..

Jag måste väl nämna att jag premiärdoppat mig iaf..äntligen, sist i Sverige, men det är okej Jerker alla kan ju inte orka dra sig till en sjö, någon måste ju stanna inomhus och kolla på repriser också..

Annars är det mest jobbet som uppfyller tiden och tankarna..snart brakar det ihop fullständigt (tänk positivt, bara tre veckor kvar till semestern..tidigare idag trodde du att det var 4 veckor..du har helt plötsligt tjänat en vecka..)..det som jag sagt i snart 4 månader blir mer och mer sant..Jag hinner inte med!
Nu är det så illa att vissa förfrågningar legat upp till en månad utan att jag gjort något åt det..ordrar kan bli liggande i en vecka..svara på mail är nästan omöjligt (om jag hittar igen det..jag brukar ha dunderkoll, men nu svämmar mailkorgen över) och i takt med sommaren så går givetvis kollegor på semester, så det blir till att backa upp dem också..lysande..det är i juli 2010 som vi får reda på hur lätt jag har att få magsår eller få ett psykiskt sammanbrott..man ska visserligen tänja gränserna, men det här..

Jo, det var väl ungefär som det enda doppet ifjol också..nattnakenbad vid Långholmen, efter jag varit på krogen..skitsamma, det är riktigt skönt att hoppa i en gång..i mörkret är det ingen som ser exakt hur stor vitvalen är heller..

Nåja, kanske ledningen inser allvaret så småningom..frågan är bara hur mycket förtroende som skadats hos kunderna tills dess..jag lider fan över det. Antar att jag måste lära mig att koppla av och inte bry mig om jobbet, stänga av så fort datorn är avstängd..inte börja tänka på hur jag inte kommer hinna med nästa dag när jag ska försöka sova på kvällen..ärligt, jag har fan problem att somna, men jag klockar in redan vid åtta nästan varje dag, sen sitter jag där till sist på kvällen de flesta dagar..inget hjälper, jag sjunker bara längre och längre ner i pappershögarna. Det är så mycket nu att jag jobbar långsammare än när det är "lagom"..effektiviteten är helt borta...

Imorgon lär jag iaf inte bli sist kvar på kontoret..för första gången på 4 veckor kommer dotra ner till mig, så jag drar redan vid tre för att möta henne vid Centralen..det ska bli gött att ses igen..om vädret håller vad det lovar blir det sol och bad hela lördagen..hon älskar att plaska i vattnet och jag tycker om att kolla på kvinnor som solar..win-win alltså..


Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Blir faktiskt litet orolig! Låter totalt värdo. Med jobbet allttså! Annars låtet din och dotras win-win perfa, ha en toppenhelg!

Postat av: Jerk

Det ordnar sig nog, bara jag lär mig att inte bry mig om mina kunder..känns bättre idag iaf, men det är kanske för att dotra kommer :)

Nu ska jag ta helg iaf!

2010-07-09 @ 14:49:43
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback