Edsviken..eller i närheten..Sollentuna kommun åtminstone..

I natt vaknade jag av regnet..det lät ganska skönt genom de uppställda balkongdörrarna, fläktade lite..tyvärr har alla grannar öppet under natten nu under värmen, så även om regnet väckte mig var det ett kopulerande par som gjorde att jag inte somnade om direkt..

Var på väg ut på balkongen och skrika "håna mig bara gör det. Like I care"...fast gjorde givetvis inte det..däremot var jag grymt intresserad av att veta var det kom ifrån, men orkade inte kliva upp..

Jobbat, kom i tid imorse, trots störningarna i natt..i tid innebär alltså runt 8. Där gick det ganska tungt..precis som vanligt..chefen undrade hur jag låg till, om jag kommer hinna komma ikapp..försökte att låta bli att gråta och försökte att inte få magen att snörpa ihop sig alldeles..

Bestämde med Erik Norrlänning att dra till beachen idag också..väskan redan packad så..slog vad med honom att Edsviken var en sjö..han sa havet..kostade mig en lunch..

Sen åkte vi dit, eller rättare sagt vi åkte mot Edsviken, huruvida vi hamnade på rätt ställe eller inte har jag ingen aning om..vem fan hittar norr om stan liksom? Utan karta dessutom..vi hittade iaf ett ställe som om vädret tillåter kommer besökas till lunch imorgon..lite längre lunch med bad och sallad..blir nog bra, sen jobba häcken av sig till halv sju..

Fredag bör det intas alkohol igen..jag känner redan att jag vill det. Jag vill flexa ut tidigt (eller som övriga på kontoret skulle kalla det "normal tid")..dra en timme eller två på Långholmen och sen dricka några kalla öl innan jag förnedrar mig för den stora stadens vackra kjoltyg..ungefär så vill jag ha det..vi får väl se hur det går med det..

Alltså, jag blandade ihop Rösjöbadet med Edsviken..därav trodde jag att de var en sjö..surt..jag har förresten badat vid Rösjöbadet en gång också, så nu börjar jag bli en riktig veteran *host* på stränderna..Steffo (inte Sug-Steffo utan Steffo hemma från byn) var tydligen där ikväll också..hade jag vetat det i tid hade jag sett till att vi åkte dit..istället för att snurra runt Sollentuna i en timme..

Nåväl, imorgon lunchbad..fredag fyllebad..great plan!


Kommentarer
Postat av: Karro

Men va bra... Jag kommer oxå vara slimmad nästa sommar men jag vete fan om jag är rik.. Hoppas kan man ju alltid;-) Det hade varit fantastiskt roligt att träffa sig igen. Det måste varit evigheter sedan??

Stor kram till dej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback