Fantastiskt!

Idag gjordes premiärdoppet, men tänker ni? Vilket premiärdopp, badade inte du redan förra helgen? Och är det inte så att du var på Eriksdalsbadet med dotra hela gårdagen och faktiskt hoppade i bassängen efter att hon tjatat hål i huvet på dig?

Jo, det är riktigt, men idag badade jag inte i bassäng och så var jag nykter..känns som om det är den här gången som räknas på riktigt.
Jag liksom övriga Söder var på Långholmen idag..jag visste inte att stället var så populärt, jag har ju bara varit dit på fyllenakennattbad tidigare..ett tag funderade jag på att ge upp, men när jag såg alla kvinnor i bikini ångrade jag mig och letade hårt för att hitta en plats i solen där jag kunde slå mig ner på handduken..hittade en till slut och stekandet kunde börja, låg mest på rygg eftersom jag brände mig lite igår (skyller allt på dotra, det var hennes ansvar att smörja in min fetlagda rygg)..funderade länge på om jag verkligen skulle gå och bada..lagom roligt att vara fetast på beachen, bestämde mig för att det kvittar..det är inte direkt så att det enbart är magen som gör att jag går singel genom livet..när jag väl kommit i vattnet såg jag till min glädje 1 som var tjockare än jag..gjorde en liten segerdans under ytan och gick och stekte på handduken igen..

Hoppade i en gång till innan jag bestämde mig att det var dags att bege sig hemåt, det var trots allt bara 4 timmar kvar innan fotbollsfinalen började (nu är det 1)..

Sen har jag mest slöat..inte riktigt hunnit med jag tänkt (läsa klart DN), men jag har iaf gjort några sit ups och armhävningar (för att kompensera att jag missar cirkelfysen imorgon) innan jag duschade av mig beachen och sen rakade jag mig..sådär bara, det har inte ens gått en vecka sen senast..solen gör konstiga saker med mig..

Om det var så jävla smart vet jag inte..sitter med papper i nyllet nu istället..

Förresten..jag tycker det är jävligt skönt med värmen..100 gånger hellre det här jämfört med alternativet..


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad har du fått det ifrån..att det var ordnat?? ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback