Kladdo..

Idag var det en sån match som gör att man för ett tag funderar på varför man hänger upp sitt liv på ett lortlag i superettan..ett tag, sen inser man att det trots allt är bättre än livet utanför Söderstadion. Jag blir less, förbannad, uppgiven, men jag slipper klumpen i magen åtminstone, när det sen helt plötsligt får mig att stå och hoppa och skrika av glädje är det bara att inse att livet på Söderstadion alltid kommer vara bättre än livet utanför..

Å andra sidan, om ni frågar mig precis efter att jag har haft sex nästa gång (ja, om det nu blir någon nästa då..jag är trots allt varken rik eller vacker..) så kanske jag svävar lite på svaret, fast väntar ni några timmar så blir nog svaret Söderstadion igen..jag gissar att hon har hunnit tjatat hål i huvvet på mig vid det laget..om inte om sitt liv så om mitt..

Fast skitsamma, idag satt jag och gnällde lite tyst för mig själv om att Castro kladdar så förbannat, så drar han två spelare och lägger in den till Linus..
I andra suckar jag tyst och undrar om Castro någonsin kommer till skott och så står jag där och hoppar som satan gladare än på länge (eller ja, dotra var här i helgen, så, men ändå..ni förstår vad jag menar..gladare än jag var tidigare under veckan iaf..eller ja, onsdagskvällen undantagen då..gladare än typ i tisdags..är ni nöjda nu?)..

I övrigt vill jag inte ens kommentera matchen..det var ingen klang- och jubelföreställning direkt..läktaren verkade lite bakrusiga som spelarna på planen och det var först efter Bajens kvittering som det började låta lite..publiksiffran är fan pinsam den också..vad är det med folk? Planerar de inte semestern rätt??
Jag har fan sett till att lägga in mina semesterveckor så jag nästan kan vara uppe i skogen i nästan två veckor i år..planering kallas det, andra verkar inte ha gjort det lika bra..fast de kanske har fruar?

Annars får jag väl säga att jag lyckats glädja någon idag också..första gången på länge det också (eller ja, dotra var ju här i helgen som jag skrev tidigare och i fredags var vi till shopen och köpte biljett åt henne till nästa match och så fick hon en tröja också, var ändå hennes namnsdag..hmm..hon blev riktigt glad i lördags också när vi såg Shrek..)..ok, första gången jag glatt någon som inte är ekonomiskt beroende av mig på länge då..i onsdags var det en av säsongarna som i upphetsningen av straffvinsten glömde sitt sittunderlag, trevlig som jag är (Erik Norrlänning sa åt mig) tog jag med mig det hem, med intentionen att ha med det idag på matchen..jag har tänkt på det varenda gång jag varit ute i hallen sen i onsdagskväll..
Idag puffade jag på honom när han satte sig och sa:
- Du vet ditt oranga sittunderlag, jag har det hemma hos mig..
Han blev glad, trots att jag glömt det..fantastiskt el senilo slår till igen..
Nåväl, nästa vecka ska jag väl komma ihåg det åt honom..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback